Skip to content Skip to footer
Search

Risk Assurance

Vertrouwen bieden en belangrijke problemen oplossen

Wij helpen onze klanten onder andere bij het in kaart brengen van de risico’s en het optimaliseren van de processen in een digitale omgeving. Door middel van klantinterviews, (data) analyses en observaties werk je samen met je team aan de betrouwbaarheid van interne (geautomatiseerde) processen en de effectiviteit van jouw klant. Onze groep adviseert over een breed scala van aspecten, dat betekent dat je collega’s hebt met heel diverse deskundigheid en achtergronden.

 

Playback of this video is not currently available

Risk Assurance kent de volgende disciplines

Binnen onze sectorgroepen maak je onderdeel uit van een team gespecialiseerd in verschillende type klanten. Je bent hierbij bezig met zowel het beoordelen en verbeteren van bedrijfsprocessen en informatiesystemen als de risicobeheersing van onze klanten. Je wordt specialist in het type klant dat past bij jouw interesses.

Lees meer

Binnen het competentieteam Internal Audit Services adviseer je uiteenlopende bedrijven op het gebied van bedrijfsprocessen, risicomanagement en interne beheersing. 

Lees meer

Binnen het compentieteam Data Analytics ben je onderdeel van een van de meest innovatieve teams van PwC. Je bent consultant op het gebied van data-analyse in de meest brede zin van het woord. Dit alles gericht op het toevoegen van vertrouwen of het verbeteren van de transparantie en de risicobeheersing van onze klanten. 

Lees meer

Binnen het competentieteam Sustainability & Responsible Governance houd jij je bezig op het brede terrein van duurzaamheid, van de implementatie van de Sustainable Development Goals tot de verificatie van CO2 bij bedrijven. 

Lees meer

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Daniëlle  Menken

Daniëlle Menken

Campusrecruiter Risk Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 83 09 01 20

Norbert Broekman

Norbert Broekman

Campusrecruiter Data & Analytics , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 22 82 73 46