PwC Perfecte Zomerbaan | 15 juli t/m 26 juli 2024

Je hebt je welverdiende zomervakantie net ingeluid. Het is 15 juli en samen met andere studenten word je twee weken lang ondergedompeld in de wereld van Tax, Legal & Workforce. Je maakt diverse klantcases, ontdekt of studievakken in de praktijk net zo leuk zijn én je proeft onze werksfeer. Zie je het al voor je? Geef je dan op voor de PwC Perfecte Zomerbaan!

Solliciteer nu!

PwC Perfecte Zomerbaan

Voor wie?

Ben je benieuwd of de studievakken die je interessant vindt, net zo leuk zijn in de praktijk? Wil jij jouw studie kennis toepassen op echte klantcases? En wil je onderzoeken in welk team jij goed past? Dan is de PwC Perfecte Zomerbaan écht iets voor jou. 

Studieachtergrond

Studeer jij Fiscaal Recht (wo) of Fiscale Economie (wo) én zit je in de master of laatste fase van de bachelor? Dan kan je terecht bij de volgende Business Units:

Studeer jij Econometrie (wo) of Actuariële Wetenschappen (wo) en zit je in de master of laatste fase van de bachelor? Dan kun je terecht bij:

Studeer jij Accountancy (wo), Financial Management & Accounting (wo), Business Administration (wo), Bedrijfskunde (wo), Bedrijfseconomie (wo), Finance & Control (hbo), of Accountancy & Control (hbo), heb je een specialisatie in accountancy/finance, én zit je in de master of laatste fase van de bachelor? Dan kun je terecht bij:

Studeer jij ondernemingsrecht (wo), International Business Law (wo), Commercial Law en zit je in de master of zit je in de laatste fase van de bachelor met ambitie voor een van deze masters? Dan kun je terecht bij:

Dit ga je doen

Tijdens de PwC Perfecte Zomerbaan draai jij volledig mee op de afdeling van jouw keuze. Je krijgt een kijkje in de keuken, proeft de werksfeer en werkt mee aan echte klantcases. Uiteraard ontvang je hierbij begeleiding vanuit je buddy en het team. Zo krijg je in twee weken een goed beeld van werken bij PwC en tegelijk leren wij jou natuurlijk ook goed kennen. In de twee weken dat je bij PwC aan de slag gaat krijg je een eigen laptop en een career coach. Ook ontvang je een mooie financiële vergoeding en sluit je de PwC Perfecte Zomerbaan af met alle andere deelnemers tijdens het grote slotevenement! 

Ervaar de sfeer van PwC  

De PwC Perfecte Zomerbaan geeft je een beeld van hoe het is om te werken bij PwC. Ook ervaar je waar wij veel waarde aan hechten: samenwerking, diversiteit en een informele werksfeer. 

Dit bieden wij

  • Twee weken lang een kijkje in onze keuken bij een team van jouw voorkeur;
  • Begeleiding vanuit een career coach en buddy;
  • Laptop die je tijdens deze twee weken kunt gebruiken;
  • Een mooie financiële vergoeding;
  • Een leerzame trainingsdag op 19 juli;
  • Een spectaculair slotevenement op 26 juli. 

Enthousiast geworden?

Wil jij PwC beter leren kennen door in de zomer twee weken mee te werken in de praktijk? Solliciteren kan tot en met zondag 12 mei!

Een voorproefje van PwC Perfecte Zomerbaan?

Benieuwd naar de sfeer? Bekijk de aftermovie van het slotevent tijdens de PwC Perfecte Zomerbaan van 2022! 

Playback of this video is not currently available

0:00:34

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met:

Britte Oskam

Campusrecruiter Tax, Legal & People, PwC Netherlands

+31 (0)64 329 96 61

E-mailadres

Volg ons