Skip to content Skip to footer
Search

Business Support

Business Support anticipeert op alle veranderingen die op ons pad komen

Zoek jij een uitdagende functie als future proof assistant en wil je onderdeel uitmaken van een innovatief assistants netwerk bestaande uit verschillende specialisaties? Dan is werken bij PwC als assistant binnen onze Business Support afdeling echt iets voor jou. Geef jouw carrière een boost en lees snel verder!

Door de diverse specialisaties binnen het assistantteam kan er efficiënt worden ingespeeld op de behoeften van de interne klant (senior manager/partner/director), externe klant én de markt. Als assistant draag jij bij aan het creëren van nog meer waarde voor jouw specialisatie. Zo geef je via werkgroepen bijvoorbeeld input om werkprocessen te optimaliseren en samenwerkingen te verbeteren. En zorg jij als change partner voor ondersteuning, zodat bepaalde initiatieven zo efficiënt en breed mogelijk geïmplementeerd kunnen worden binnen de organisatie. Daarnaast heb jij een belangrijke adviserende rol bij het behalen van organisatiebrede doelen op het gebied van o.a. digitalisering, diversiteit en klimaat.

Binnen onze afdeling is er een groot aanbod aan vaktechnische trainingen op het gebied van hard en soft skills. Ook zijn er regelmatig webcasts met interessante gastsprekers over relevante onderwerpen om jouw kennis te verbreden én te vergroten. Kortom, bij PwC wordt er veel aandacht besteed aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Met bovendien uitstekende doorgroeimogelijkheden. Ben jij er klaar voor het beste uit jezelf te halen?

Future proof zijn; het makkelijk kunnen meebewegen met veranderingen en vooruitlopen op de markt is voor ons heel erg belangrijk. Als assistant word je daarom aangemoedigd om te helpen bij het ontwikkelen en testen van nieuwe digitale tools. Tools die ons werk leuker en makkelijker te maken.

Wat maakt het werken als assistant bij PwC uniek?

usp assisstant

Veel aandacht voor de future proof assistant. Door het grote trainingsaanbod en de mogelijkheid om aan te haken op interessante projecten, kun je jouw eigen ontwikkeling regisseren.

 

Er is een goede work-life balance. Naast hard werken, is het ook mogelijk om jouw agenda in te richten op jouw privésituatie en vanuit huis te werken.

 

Er wordt door Human Capital veel aandacht besteed aan een goede wellbeing voor de medewerkers. Je kunt gebruik maken van bedrijfsfitness, er worden wekelijks yogalessen gegeven, er zijn regelmatig interessante workshops en er is een jaarlijks wellbeingbudget.

 

Het team van assistants bestaat uit gedreven professionals met verschillende werkervaringen en studieachtergronden. Het is met name van belang dat je bepaalde competenties in huis hebt. Voor PwC zijn onderstaande competenties van belang:

  • Ondernemerschap
  • Daadkrachtig
  • Nieuwsgierig
  • Overzicht bewaren
  • Nauwkeurig werken

Een week uit het leven van een assistant

“Er is heel veel mogelijk binnen PwC, als je aangeeft waar je affiniteit mee hebt, krijg je de ruimte daar iets mee te doen.”

Contact

Manon Splint

Manon Splint

Recruiter Finance, Clients & Markets, Marketing en Business Support, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 39 87 32 70