Bijdragen aan duurzame vooruitgang: in gesprek met Pieter Pot

Tegenwoordig is niets meer eenvoudig en de uitdagingen waar we voor staan, zijn complex. Dat vraagt van ons allemaal dat we verder kijken dan vandaag om duurzame resultaten te leveren die waarde blijven creëren. Voor onszelf, voor onze mensen, onze stakeholders en de maatschappij waarin we samen leven en werken.

Als PwC maken we impact door zelf te verduurzamen én door onze klanten te helpen met het realiseren van hun duurzame strategie en de rapportage daarover. Hier dragen we allemaal aan bij door in gesprek te gaan met elkaar, ervaringen te delen en inspiratie op te doen, binnen en buiten PwC. 

Jouri Schoemaker (Pieter Pot) en Laura van Liere (PwC)

Playback of this video is not currently available

4:12

Jouri Schoemaker (Pieter Pot) en Laura van Liere (PwC) in gesprek over bijdragen aan duurzame vooruitgang

Onze collega Laura van Liere gaat in gesprek met Jouri Schoemaker, oprichter van Pieter Pot. De missie van Pieter Pot is om boodschappen verpakkingsvrij te maken. In de video spreken Laura en Jouri over hoe je als bedrijf kan bijdragen aan duurzaamheid, met transparante en eerlijke communicatie over je keuzes en ook hoe je als individu in het klein kan bijdragen aan duurzame vooruitgang.

Een belangrijke boodschap van Jouri is dat je niet kan verwachten dat iemand alles in één keer kan doen. ‘Maak de keuze waar jij je het meest prettig bij voelt of het makkelijkst in aanpast.’

Pieter Pot is een online supermarkt voor zowel particulieren als bedrijven, waar je producten geleverd worden in glazen potten en katoenen of jute zakken. Met statiegeld, zodat je ze de volgende keer weer kan inleveren en Pieter Pot ze hergebruikt. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook bij Pieter Pot bestellen? Nieuwe klanten krijgen bij de eerste bestelling €15 korting. Bekijk hun website: www.pieter-pot.nl.

Bij PwC gaan we op zoek gaan naar onverwachte oplossingen om de wereld én het bedrijfsleven duurzamer te maken. Elke dag. Ben jij klaar om het verschil te maken?

Ontdek jouw carriere bij PwC

Contact

Taoufik  El Hassani

Taoufik El Hassani

Recruiter professionals Advisory Deals, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 890 43 18

Linda Smits

Linda Smits

Recruiter Professionals Advisory Consulting, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)63 819 90 49

Fleur Snouckaert

Fleur Snouckaert

Campusrecruiter Financial Audit - Noord-Holland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 43 29 97 45

Nina  Morks

Nina Morks

Campusrecruiter Corporate Tax, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 43 19 84 01

Karolien Arp

Karolien Arp

Recruiter professionals ESG, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 48 448 922

Volg ons