Value Creation

De post deal fase kenmerkt zich door het helpen realiseren van de potentiële waarde van de deal en het concreet doen van aanbevelingen om het succes van de investering te maximaliseren.

Delivering Deal Value

Kopers en verkopers moeten zicht krijgen op de voornaamste business drivers en kansen om snel en doeltreffend lucratieve deals te sluiten. Binnen DDV ondersteun je klanten in de afrondende fasen van een fusie of overname, of net daarna. Je helpt klanten om de potentiële waarde van een deal te realiseren en garandeert daarmee het succes van de investering. Binnen het DDV team houden we ons bezig met operationele en IT-due dilligence, het toevoegen van waarde door snelle operationele verbeteringen, het realiseren van geslaagde integraties/splitsingen van IT/operations bij overname- of afstotingsactiviteiten.

Strategy

Bij Strategy help je bedrijven, investeerders en overheden om belangrijke strategische issues te inventariseren. Jouw werk omvat een gedegen analyse van de markt, concurrentie en bedrijfsinformatie, waardoor jouw klanten belangrijke beslissingen kunnen nemen op basis van onafhankelijk feitenonderzoek. Jouw aanbevelingen zijn concreet, pragmatisch en praktisch. Je verricht Commercial Due Diligence-onderzoek, beoordeelt de aantrekkelijkheid van markten, faciliteert bedrijfsplanning, verstrekt economisch advies en adviseert rondom  regelgevingsstrategieën.

Data & Analytics

Dealmaking in het huidige datagevoelige zakenlandschap betekent dat er veel meer informatie beschikbaar is dan ooit tevoren. Maar het is het verhaal achter de gegevens dat telt. Bij het Deal Analytics-team combineer je diepgaande mogelijkheden op het gebied van datawetenschap met een breed zakelijk inzicht en kennis van de sector om klanten en andere dealteams in alle fasen van de deal te ondersteunen. Dit jonge en snelgroeiende team is de ideale kans voor analytisch talent dat echt invloed wil uitoefenen.

Contact

Tess Uljee

Tess Uljee

Campusrecruiter Advisory Deals, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 483 97 42