Kickstart je carrière bij de Digital Trust Academy – IT Risk

Heb jij (bijna) je HBO of WO-master op zak? En wil jij je carrière een vliegende start geven via onze deze academy waarbij jij de kans krijgt om een kijkje te nemen binnen verschillende afdelingen? Lees dan hier verder. Deze bieden jou dé kans om een enorm netwerk op te bouwen, samen te werken met diverse klanten en je daarnaast jezelf te ontwikkelen met begeleiding van collega’s.

Interesse? Solliciteer dan voor 15 juli 2023.

Vacature Digital Trust Academy – IT Risk

De business unit Digital Trust IT Risk wil dé meest toonaangevende, betrouwbare dienstverlener zijn voor digitale en innovatieve oplossingen. Dit team levert assurance-diensten op het gebied van technologie, processen en controles door middel van digitale en innovatieve oplossingen. Digital Trust is toonaangevend voor de Next Generation Digital Audit. Benieuwd of een carrière in Digital Trust bij PwC iets voor jou is? Je ontdekt het op deze pagina.

Dit vind je leuk om te doen

  • Je krijgt er energie van om op verschillende afdelingen binnen Digital Trust een kijkje te nemen en zo je kennis én netwerk uit te vergroten; 
  • Je werkt graag nauw samen met enthousiaste en ambitieuze collega’s en bedenkt met hen samen oplossingen voor complexe vraagstukken; 
  • Je wilt het maximale uit jezelf halen. Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen? Wij bieden jou afwisselende werkzaamheden bij klanten die daadwerkelijk het verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. 

Wil je meer weten over Digital Trust IT Risk of het werken bij PwC? Neem dan contact op met één van onze recruiters.

Neem contact op

Sollicitatieprocedure

Online sollicitatie

Stap 1

Heb jij een afgeronde HBO Of WO studie (Bedrijfs-) Economie, (Technische) Bedrijfskunde, Information Management, Informatica, Accountancy, Econometrie of Wiskunde of vergelijkbaar. Stuur jouw sollicitatie met motivatie en cv in, waarna wij contact met je opnemen. Na een zorgvuldige afweging hoor je of we je opnemen in de verdere procedure.

Online assessment

Stap 2

Het online assessment bevat drie onderdelen: capaciteitentest, persoonlijkheidsvragenlijst en motivatie vragenlijst. Het geeft ons een beeld van jouw voorkeursgedrag in allerlei situaties en van jouw verbale en cijfermatige vaardigheden. Als jouw uitslag van het online assessment bekend is, hoor je of we je uitnodigen voor het eerste sollicitatiegesprek.

Kennismaking recruiter

Stap 3

In een eerste telefonische kennismaking horen we graag jouw duidelijke motivatie om bij PwC aan de slag te gaan. We gaan niet alleen in op jou als persoon, maar bespreken ook jouw toekomstmogelijkheden bij PwC. Uiteraard staan we open voor alle vragen die jij hebt, dus zorg dat je deze paraat hebt. Op basis van dit gesprek hoor je of we je uitnodigen voor een breedte interview.

Diepte interview

Stap 4

Het diepte interview heb je met iemand uit onze Audit & Assurance-praktijk waarin je aan de slag gaat. Tijdens het gesprek gaan we uitgebreid in op jouw vaardigheden en de wederzijdse verwachtingen. Na dit gesprek krijg je van ons bericht of we jou een contract aanbieden.

Aanbod

Als jij het aanbod doorgenomen hebt en ermee akkoord gaat, maken we alles formeel in orde en verwelkomen wij jou per eerstvolgende startdatum als collega bij PwC.

Contact us

Ashley Pereira

Ashley Pereira

Recruiter Audit & Assurance, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 48452060