Bachelor Academy

Aanmelddeadline verstreken

Audit Support 

Heb jij jouw bachelordiploma van een financiële studie op zak en ben je op zoek naar een kickstart van jouw carrière? PwC biedt jou de mogelijkheid om werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen binnen het programma de Bachelor Academy. Gedurende dit programma word jij opgeleid tot een breed inzetbare finance professional met kennis op diverse werkterreinen binnen Audit Support. Krijg je kennis van financiële processen met als rol een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de gestandaardiseerde controles. Binnen deze periode ontwikkel je jezelf en ontdek je waar je passies en drijfveren liggen. We bieden je een trainingsprogramma dat niet alleen zit op het ontwikkelen van technische vaardigheden maar nadrukkelijk ook op de ontwikkeling van andere competenties zoals persoonlijk leiderschap en communicatieve vaardigheden.

Het programma start met twee onboarding weken om je vervolgens te ontwikkelen binnen de Audit Support afdeling. Binnen deze afdeling staat werkervaring opdoen en leren centraal. Audit Support is een afdeling die support levert aan de audit. Verschillende ondersteunende teams zijn verzameld binnen Audit Support om synergie te creëren in de audit support activiteiten. Periodiek kom je met je collega's uit de Bachelor Academy samen voor coaching, intervisie en cursussen. Zo leer je van elkaar middels coaching en feedback en doorloop je een steile leercurve. Daarnaast heb je samen met je coach veelvuldig overleg over jouw werkzaamheden en staat learning on the job centraal.

Playback of this video is not currently available

1:37

Bachelor Academy

Wat biedt de Bachelor Academy jou?

  • Een programma waarin jij jouw eerste werkervaring kan opdoen binnen een internationale organisatie om jouw carrière een kickstart te geven;
  • Een open werksfeer, waarin feedback geven en ontvangen belangrijke elementen zijn van onze cultuur;
  • Een kennisorganisatie waarin je veel kunt leren van alle experts en specialisten om je heen;
  • Kans om een bijdrage te leveren aan een maatschappelijk relevant topic;
  • Inzicht krijgen in het vakgebied om bewuste keuzes te kunnen maken voor jouw toekomst;
  • Flexibel werken, thuis en op kantoor;
  • Persoonlijke begeleiding van de coaches uit onze praktijk;
  • Een uitgebreid learning en development programma dat zich richt op jouw  carrière en hoe je die richting wilt geven naar de toekomst toe;
  • Teamevents.
bachelor academy, finance, bachelor, financieel

Teams binnen Audit Support waar je kennis mee maakt gedurende het driejarige programma

Binnen het service delivery center worden de meer gestandaardiseerde werkzaamheden uitgevoerd.

Projectmatige-of ad hoc audit werkzaamheden met een zekere mate van oordeelsvorming.

< Back

< Back
[+] Read More

Sollicitatieprocedure

Online sollicitatie

Stap 1

Heb jij een afgeronde Hbo BSc of WO BSc studie op het gebied van Accountancy, Bedrijfseconomie, Management, Economie en Recht (MER) of Financial Services Management? Stuur jouw sollicitatie met motivatie en cv in, waarna wij contact met je opnemen. Na een zorgvuldige afweging hoor je of we je opnemen in de verdere procedure.

Online assessment

Stap 2

Het online assessment bevat drie onderdelen: capaciteitentest, persoonlijkheidsvragenlijst en motivatie vragenlijst. Het geeft ons een beeld van jouw voorkeursgedrag in allerlei situaties en van jouw verbale en cijfermatige vaardigheden. Die zijn van groot belang bij het uitoefenen van het accountantsvak. Als jouw uitslag van het online assessment bekend is, hoor je of we je uitnodigen voor het eerste sollicitatiegesprek.

Persoonlijke kennismaking recruiter

Stap 3

In een eerste telefonische kennismaking horen we graag jouw duidelijke motivatie om bij PwC aan de slag te gaan. We gaan niet alleen in op jou als persoon, maar bespreken ook jouw toekomstmogelijkheden bij PwC. Uiteraard staan we open voor alle vragen die jij hebt, dus zorg dat je deze paraat hebt. Op basis van dit gesprek hoor je of we je uitnodigen voor een breedte interview.

Breedte interview

Stap 4

Het breedte interview vindt plaats met collega's. Wij willen jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. 

Diepte interview

Stap 5

Het diepte interview heb je met iemand uit onze assurance-praktijk waarin je aan de slag gaat. Tijdens het gesprek gaan we uitgebreid in op jouw vaardigheden en de wederzijdse verwachtingen. Na dit gesprek krijg je van ons bericht of we jou een contract aanbieden.

Aanbod

Als jij het aanbod doorgenomen hebt en ermee akkoord gaat, maken we alles formeel in orde en verwelkomen wij jou per eerstvolgende startdatum als collega bij PwC.

Contact