Skip to content Skip to footer
Search

Jouw toekomst in accountancy

Je hebt je diploma op zak en je bent klaar voor een stap in jouw carrière. Wat jouw achtergrond op het gebied van auditing en accountancy ook is, PwC biedt meerdere mogelijkheden binnen onze audit en accountancypraktijk zodat jij je zo breed mogelijk kunt oriënteren. Zowel op het gebied van core accountancy als op het gebied van digitalisering en innovatie binnen de accountancy zijn er mogelijkheden in dit traineeship. Een mooi begin van jouw carrière!

Ben je klaar met je studie en benieuwd naar ons tweejarig traineeship, waarbij je opgeleid wordt tot registeraccountant? Lees hier meer over onze core audit track en de digital audit track.

Vacature Core Audit Track Vacature Digital Audit Track

Introweek The Associate Academy

Uitdagend werk dat ertoe doet

Wil jij werken in onze audit en accountancypraktijk en het maximale uit jezelf halen? Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen? Wij bieden jou afwisselende werkzaamheden bij klanten die daadwerkelijk het verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je hebt ook de mogelijkheid om te starten als Associate in één van de combinatietrajecten (50/50 trajecten). De combinatietrajecten bestaan uit Audit & Capital Markets & Advisory (CMAAS), Audit & Sustainability of Audit met een specialisatie in de financiële sector. Wat je ook gaat doen, bij PwC word je gewaardeerd om wie je bent én wat je doet.

Learning & Development

De wereld, het speelveld en de klanten voor wie je werkt, veranderen voortdurend. Logisch dus dat jij meebeweegt en met de opleidingen van PwC verder groeit. PwC is in zekere zin één groot opleidingscentrum: PwC maakt van starters professionals. En van professionals nóg betere professionals. Daarvoor hebben wij ons eigen trainingscentrum. De PwC Academy is een van de grootste opleidingscentra van Nederland. Als WO- of HBO-starter krijg je de eerste twee jaar van je carrière intensieve begeleiding, training en opleiding. Je wordt klaargestoomd voor een mooie carrière binnen audit en accountancy.

Playback of this video is not currently available

0:35:29

Podcast

Ben jij benieuwd of accountancy iets voor je is? Luister dan naar onze podcast! Floris en Guido van Podkasteel stellen al hun vragen aan onze collega's Agnes en Joey over het vak accountancy en werken bij PwC. Luister en oordeel zelf!

Stimulerende collega's en klanten

Tijdens je werk bij PwC krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. In je vak en als persoon. Je leert vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Bij ons werk je aan uitdagende projecten samen met jouw collega's. Je deelt jouw ideeën en kennis met meer ervaren collega’s, bedenkt samen oplossingen en leert van hun omgang met klanten en deadlines. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s. En er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Denk aan onze netwerken, maar ook aan borrels en uitjes zoals een ski-reis.

Playback of this video is not currently available

Contact

Hester Korenhof

Hester Korenhof

Campusrecruiter Audit & Assurance in Midden en Noord-Nederland, PwC Netherlands

Anil Kaplan

Anil Kaplan

Campusrecruiter Audit & Assurance in Zuid Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 18 56 72 40

Dilan Dalkiran

Dilan Dalkiran

Campusrecruiter Audit & Assurance Noord-Holland en CMAAS, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 18 90 42 70

Florine Doornberg

Florine Doornberg

Campusrecruiter Audit & Assurance Zuid-Holland, PwC Netherlands

Volg ons