Jouw toekomst in accountancy

Morgen maak je samen_

Je hebt je diploma op zak en je bent klaar voor een stap in jouw carrière. Wat jouw achtergrond op het gebied van auditing en accountancy ook is, PwC biedt meerdere mogelijkheden binnen onze audit en accountancypraktijk zodat jij je zo breed mogelijk kunt oriënteren. Zowel op het gebied van core accountancy als op het gebied van digitalisering en innovatie binnen de accountancy zijn er mogelijkheden in dit traineeship. Een mooi begin van jouw carrière!

Ben je klaar met je studie en benieuwd naar ons tweejarig traineeship, waarbij je opgeleid wordt tot registeraccountant? Lees hier meer over de ervaringen van jouw voorgangers.

Lees alle verhalen over The Associate Academy

Ben je bezig met afstuderen en op zoek naar een afstudeerstage? Dat kan ook bij PwC. Jij geeft zelf aan hoeveel dagen per week je dat wil doen. Je maakt gebruik van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals bij het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Daarnaast loop je mee op klantopdrachten, zodat je je kennis in de praktijk kunt toetsen en persoonlijk ervaart hoe het is om bij PwC te werken. Lees hier meer over de ervaringen van jouw voorgangers.

Solliciteer direct voor de afstudeerstage

Introweek The Associate Academy

Uitdagend werk dat ertoe doet

Wil jij werken in onze audit en accountancypraktijk en het maximale uit jezelf halen? Om mee te bouwen aan het vertrouwen in de maatschappij en een bijdrage te leveren aan het oplossen van belangrijke problemen? Wij bieden jou afwisselende werkzaamheden bij klanten die daadwerkelijk het verschil maken in de maatschappij, van start-ups tot grote multinationals. Daarbij word je intensief begeleid en er is ruimte voor jouw ambitie en persoonlijke keuzes. Je hebt toegang tot een wereldwijd netwerk en deelt je kennis, ideeën en vragen met de beste professionals uit je vakgebied en andere disciplines. Je hebt ook de mogelijkheid om te starten als Associate in één van de combinatietrajecten (50/50 trajecten). De combinatietrajecten bestaan uit Audit & Capital Markets & Advisory (CMAAS), Audit & Sustainability of Audit met een specialisatie in de financiële sector. Wat je ook gaat doen, bij PwC word je gewaardeerd om wie je bent én wat je doet.

Learning & Development

De wereld, het speelveld en de klanten voor wie je werkt, veranderen voortdurend. Logisch dus dat jij meebeweegt en met de opleidingen van PwC verder groeit. PwC is in zekere zin één groot opleidingscentrum: PwC maakt van starters professionals. En van professionals nóg betere professionals. Daarvoor hebben wij ons eigen trainingscentrum. De PwC Academy is een van de grootste opleidingscentra van Nederland. Als WO- of HBO-starter krijg je de eerste twee jaar van je carrière intensieve begeleiding, training en opleiding. Je wordt klaargestoomd voor een mooie carrière binnen audit en accountancy.

Playback of this video is not currently available

Stimulerende collega's en klanten

Tijdens je werk bij PwC krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen. In je vak en als persoon. Je leert vooral door in de praktijk aan de slag te gaan. Bij ons werk je aan uitdagende projecten samen met jouw collega's. Je deelt jouw ideeën en kennis met meer ervaren collega’s, bedenkt samen oplossingen en leert van hun omgang met klanten en deadlines. In een inspirerende, inclusieve en respectvolle werkomgeving met leuke collega’s. En er is natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Denk aan onze netwerken, maar ook aan borrels en uitjes zoals een ski-reis.

Contact

Rihaam  Marraha

Rihaam Marraha

Campusrecruiter Audit & Assurance in Midden- en Noord-Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 12 06 92 93

Eliane Stuijt

Eliane Stuijt

Campusrecruiter Audit & Assurance Noord-Holland & CMAAS, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 13 39 68 43

Esther  Morren

Esther Morren

Campusrecruiter Bachelor Academy, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 14 83 94 98

Anil Kaplan

Anil Kaplan

Campusrecruiter Audit & Assurance in Zuid Nederland, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)618567240

Volg ons