Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft PwC jou te bieden aan arbeidsvoorwaarden als je stage loopt?
  • Een mooie stagevergoeding
  • Vakantiedagen, naar rato van je arbeidsovereenkomst
  • Reiskostenvergoeding (indien je geen OV-studentenkaart hebt)
  • Een laptop van de zaak
  • Toegang tot onze informatiebronnen
  • Een inspirerende werkomgeving in een ambitieus en professioneel team
  • Een persoonlijke begeleider die je helpt om je stage tot een succes te maken

De algemene arbeidsvoorwaarden van PwC zijn aan verandering onderhevig. Bovenstaande voorwaarden zijn indicatief. Specifieke voorwaarden vind je bij de vacature(s).

Wat heeft PwC jou te bieden aan arbeidsvoorwaarden?

Work-life balance

Wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. We bieden je daarom de mogelijkheid in deeltijd te werken, of om het aantal uur dat je per week werkt tijdelijk of permanent te veranderen. Je kunt je werktijden daarnaast flexibel invullen.

View more

Verlofregeling

PwC kent een aantal specifieke regelingen die er aan bijdragen om het werk met de zorg voor je gezin goed te combineren. Voor ouderschapsverlof heeft PwC een speciale regeling, die een bijzonder flexibele invulling mogelijk maakt. Zo kun je kiezen voor een langere of kortere periode, of voor spreiding over een heel jaar. Na de bevalling van je partner heb je recht op tien dagen betaald kraamverlof (in plaats van de twee wettelijk doorbetaalde verlofdagen). Daarnaast beschikt PwC over een uitgebreide zorgregeling voor jonge kinderen of een ziek familielid. Indien je 40 uur werkt, minimaal twee jaar in dienst bent en 80% wilt gaan werken voor de zorg voor je kind of ziek familielid wordt gedurende de eerste twee jaar 90% van je salaris doorbetaald. Als een vergadering of spoedopdracht bij een klant op je parttimedag valt, ontvang je een vergoeding voor de extra kosten voor oppas/opvang.
PwC heeft 2 facultatieve vakantiedagen. Dit zijn Hemelvaartsdag en/of Tweede Pinksterdag. Je hebt de keuze deze twee dagen te handhaven als feestdagen, maar je kunt deze dagen ook inruilen voor één of meerdere feestdagen die passen bij jouw religieuze of culturele achtergrond. Bijvoorbeeld het Suikerfeest, Chinees Nieuwjaar of Pesach. 

View more

Functie-indeling & beloning

De hoogte van je salaris hangt mede af van je prestaties en hoe je je ontwikkelt. Hiermee wil PwC prestatiegericht belonen, bijzonder talent extra waarderen en de doorstroom bevorderen. Daarnaast geldt voor alle medewerkers een bonusregeling, die deels afhankelijk is van het bedrijfsresultaat en deels van jouw functioneren.

View more

Performance, coaching en development

Bij iedere functie hoort een competentieprofiel, met de specifieke kennis en vaardigheden die je moet beheersen om de functie volwaardig te kunnen vervullen. Met hulp van ons performance, coaching en development systeem houd je zelf zicht op je ontwikkeling en op de vaardigheden en kennis die je moet aanleren voor een nieuwe stap in je loopbaan.

View more

Vakantie

Afhankelijk van je functie heb je recht op 30 of 32 vakantiedagen per jaar. Maar ook hier geldt, dat we daar flexibel mee omgaan. Zo kun je ook onbetaald verlof opnemen en jaarlijks een aantal extra vakantiedagen ‘kopen’ of ‘verkopen’.

View more

Mobiliteit

Bij de meeste functies kun je gebruikmaken van een leaseauto in combinatie met een NS-business card. Maar je kunt ook kiezen voor een ruime mobiliteitsvergoeding. Wij hebben een zeer uitgebreide leaseregeling met verschillende keuzemogelijkheden. Bij ons kun je bijvoorbeeld zelf je leaseauto naar keuze bestellen of kun je juist kiezen voor een standaardmodel met gunstige voorwaarden. Ook qua looptijd van je leasecontract heb je meerdere keuzemogelijkheden. Je moet je kunnen verplaatsen voor je werk, maar wel zo milieuvriendelijk mogelijk. Daarom stimuleert onze leaseregeling dat je een zuinigere of elektrische leaseauto kiest.

View more

Reiskostenvergoeding

Als je niet in aanmerking komt voor een leaseauto, heb je recht op een onbelaste reiskostenvergoeding waarbij je kunt kiezen voor een vergoeding van € 0,19 per kilometer woon-werkafstand (gemaximeerd tot 75 kilometer enkele reisafstand per dag) of voor een NS-business card (geldig van maandag tot en met vrijdag). Ook kun je meedoen met het bedrijfsfietsenplan. Je krijgt tegen gunstige voorwaarden een fiets ter beschikking, plus een belastingvrije bijdrage voor het onderhoud.

View more

Bedrijfsfitness

Via PwC kun je met korting een abonnement afsluiten bij een sportschool.

View more

Studieverlofregelingen

Je ontwikkeling staat centraal bij PwC. Daarom vinden we het belangrijk dat je je vaktechnisch en persoonlijk verder wilt en kunt blijven ontwikkelen. We hebben een studieregeling die het mogelijk maakt om diverse opleidingen en trainingen te volgen – intern of extern. PwC betaalt deze opleidingen en stelt je in staat om (deels) in werktijd te studeren.

View more

PwC professional ontwikkeling

Jouw ontwikkeling is een belangrijke prioriteit voor PwC. Om onze purpose en strategische visie te bereiken, willen we je uitrusten met een skills-set die je in staat stelt antwoord te geven op de diverse vraagstukken van onze klanten en de maatschappij. Ons learning- & developmentaanbod helpt je invulling te geven aan je ontwikkeldoelstellingen door een scala aan leermogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Niet alleen op vaktechnisch vlak, maar ook op andere gebieden zoals leiderschapsontwikkeling en het ontwikkelen van brede relatievaardigheden. We bieden je in je loopbaan bij PwC tal van leermogelijkheden die jou in staat stellen om jezelf te ontwikkelen en waarde toe te voegen aan onze klanten.

View more

Collectieve verzekeringen

Als je bij PwC werkt kun je, eventueel met je gezinsleden, tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van verschillende collectieve verzekeringen. Onder andere een personenautoverzekering, een reis- en bagageverzekering en een ziektekostenverzekering.

View more

Pensioen

Natuurlijk kent PwC ook een uitstekende pensioenregeling. PwC stelt jaarlijks een bepaalde premie – afhankelijk van leeftijd en inkomen – ter beschikking om te besteden aan pensioen. Voor de opbouw van je pensioenkapitaal kun je zelf bepalen hoe je premies worden belegd.

De Algemene Arbeidsvoorwaarden van PwC zijn aan verandering onderhevig. Bovenstaande voorwaarden zijn indicatief. Specifieke voorwaarden vind je bij de vacature(s).

View more