Skip to content Skip to footer
Search

Deals

Bij Deals begeleid je fusies en overnames en zorg je ervoor dat de waarde van de deal optimaal is.

Of het nu gaat om het analyseren van opties voor een overname of investering, het afstoten van een bedrijfsonderdeel, het integreren van twee bedrijven of het oplossen van een crisissituatie: elke fase van een deal kent specifieke problemen en uitdagingen. Wij hebben mensen in ons team met de juiste expertise die kunnen adviseren en helpen bij elke fase. Wij helpen onze klanten om de juiste beslissingen te nemen en de waarde van de deal te maximaliseren. Dus of je nu een financiële, strategische, technische of bedrijfskundige achtergrond en ervaring hebt, bij deals komen alle expertises samen in projecten voor grote, internationale klanten.

De dealscyclus bestaat uit vier fases:

  • Originating & Strategy
  • Preparation & Execution
  • Closing
  • Value creation
Business Restructering Services en Economics 

Naast de teams die in de dealscyclus opereren, kun je aan de slag bij het business restructuring services-team en economics.

Business Restructering Services en Economics 

Naast de teams die in de dealscyclus opereren, kun je aan de slag bij het business restructuring services-team dat noodlijdende bedrijven en stakeholders helpt hun problemen te doorgronden en op te lossen en bij het economics-team dat overheden en private partijen helpt met uitdagingen die vaak het gevolg zijn van marktfalen.

BRS helpt noodlijdende bedrijven en stakeholders om hun problemen te doorgronden en op te lossen.

Economics helpt overheden en private partijen met uitdagingen die vaak het gevolg zijn van marktfalen.

< Back

< Back
[+] Read More

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

Volg ons