Anne Bemelman

Vertel eens, wie ben je?

Mijn naam is Anne, ik ben 27 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ik werk nu 2,5 jaar bij PwC als projectcoördinator. Verder ben ik echt een sportfanaat en een foodie.

'Het leuke aan mijn werk vind ik onze projecten over duurzame vooruitgang en dat we de ruimte krijgen om te innoveren.'

Anne BemelmanProjectcoördinator Audit People Management & Organisation

Maak kennis met Anne. Een optimist, projectcoördinator, teamspeler, sportfanaat en solver bij PwC Nederland.

Wat betekent The New Equation voor jou persoonlijk?

The New Equation betekent voor mij een stap in de goede richting. Dat we samen met een vernieuwde en frisse blik naar duurzame oplossingen kijken. Het leuke aan mijn werk vind ik onze projecten over duurzame vooruitgang en dat we de ruimte krijgen om te innoveren.

Wat is jouw (studie)achtergrond?

Ik heb een hbo-opleiding Business Administration afgerond en vervolgens een master in Marketing & Communicatie gedaan.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik begin meestal rond 08.00 uur op kantoor. Na mijn mails gecheckt te hebben haal ik een kopje koffie met collega's en praten wij bij over het weekend. Als projectcoördinator werk je met verschillende auditteams en klanten samen om zo het proces van de audit zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen. De focus van mijn werk bij PMO (Project Management Office) ligt op engagement economics en het monitoren van teamprogressie.

Wat vind je leuk aan je werk?

Het is enorm divers doordat ik met zowel klanten als verschillende interne auditteams samenwerk. Niet alleen qua werkzaamheden inhoudelijk maar ook qua culturele diversiteit. 

'Mijn werk is enorm divers doordat ik met zowel klanten als verschillende interne auditteams samenwerk.'

Anne BemelmanProjectcoördinator Audit People Management & Organisation

Vertel iets over je team/samenwerking/collega’s/de open cultuur bij PwC?

Ik werk samen met collega’s met een heel diverse achtergrond. De verschillende nationaliteiten en leeftijden samen zorgen voor een fijne groepsdynamiek, we leren ontzettend veel van elkaar.

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

Op werkgebied lijkt het mij leuk om op secondment te gaan naar een buitenlands kantoor van PwC. Hoe werken ze daar en wat kan ik van ze leren? Daar ben ik wel benieuwd naar. Op persoonlijk vlak zou ik graag nog een verre reis willen maken. 

Kun je een project waar je trots op bent benoemen?

Ik heb meegewerkt aan Davinci, een groot migratieproject waarin we aan auditteams de nieuwe werkwijze in Salesforce en SAP moesten uitleggen. Dat deden we samen met L&D, Legal, Change en Assurance. Het traject ontwikkelt zich nog steeds dus ik ben wel trots dat ik heb meegewerkt aan zoiets groots als dit.

'Je hebt je work-life balance bij PwC zelf in de hand en we zijn er om elkaar te helpen.'

Anne BemelmanProjectcoördinator Audit People Management & Organisation

Wat kan je zeggen over de flexibiliteit/work-life balance bij PwC?

Dat heb je bij PwC zelf in de hand. Je eigen grenzen aangeven wordt hier enorm gestimuleerd, we hebben er ook een speciaal well-beingprogramma voor. Als well-beingambassadeur ben ik dan ook heel blij dat PwC de focus legt op de verbetering van mentale, fysieke en emotionele gezondheid van medewerkers.

Wat zou je tegen je toekomstige collega’s willen zeggen?

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, neem vooral contact met mij op of een andere collega! Bij PwC zijn we er om elkaar te helpen. Ik ben in elk geval blij met de keuze die ik heb gemaakt en ik hoop jij straks ook!

Volg ons