The Solvers. Audit Course

Ben jij klaar de ultieme uitdaging? Doe mee aan de Audit Course, waarin je niet alleen een realistische audit klantcase oplost, maar ook deelneemt aan een mysterieus avontuur in Hamburg. Bereid je voor op geheime ontmoetingen, verrassingen en een uitdagende race tegen de klok, terwijl je jouw audit skills op de proef stelt. Durf jij het aan?

Audit Course

Playback of this video is not currently available

0:00:30

Voor wie?

Start jij in september 2024 met je MSc Accountancy en houd jij als echte solver je hoofd koel te midden van chaos? Neem jij graag een deepdive in het werkveld van de audit en daag je jezelf uit om je vaardigheden tot het uiterste te pushen? Dan is het aan jou om de puzzelstukjes samen te voegen, de juiste vragen te stellen en de verborgen waarheden te ontdekken tijdens de Audit Course.

Wat kun je verwachten?

Als deelnemer aan de Audit Course staat je een onvergetelijk avontuur te wachten. Het evenement vindt plaats van 14 tot 17 november en wordt volledig verzorgd door PwC. Tijdens het weekend zul je samen met alle deelnemers en PwC'ers verblijven in een centraal gelegen stadshotel, genieten van verschillende diners en deelnemen aan unieke activiteiten. Wat we precies gaan doen, blijft natuurlijk een verrassing. Maar één ding staat vast: het wordt een spannende en uitdagende ervaring waarin je jouw audit skills kunt ontwikkelen en jezelf kunt uitdagen.

Waarom deelnemen?

Tijdens onze PwC Audit Course kun je je horizon verbreden en meer leren over het assurance werkveld. Door deel te nemen, krijg je inzicht in de dagelijkse werkzaamheden van professionals binnen PwC en kun je ontdekken of dit vakgebied iets voor jou is. Daarnaast kun je waardevolle contacten leggen en je netwerk uitbreiden. Dit alles doe je terwijl je deelneemt aan het ultieme solvers-spel, waarin je Hamburg en het werkveld op een originele manier leert kennen.

Meld je nu aan

Mis dit unieke avontuur niet en meld je nu aan voor Audit Course! Laat zien dat jij een echte solver bent en klaar bent om je audit skills te tonen. Ga de uitdaging aan en vind samen met jouw team de oplossing. Meld je aan voor maandag 9 september.

Als je voldoet aan de criteria voor deelname en je hebt het online assessment succesvol afgerond, dan word je uitgenodigd voor een van de selectiedagen. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe langer je de tijd hebt voor het maken van het assessment. Wel zo handig!

Belangrijke data

  • Deadline aanmelden - maandag 9 september
  • Selectiedag Amsterdam - donderdag 12 september
  • Selectiedag Rotterdam - dinsdag 17 september
  • Selectiedag Utrecht - donderdag 19 september
  • Pre-Event - donderdag 31 oktober
  • Audit Course - donderdag 14 t/m zondag 17 november

Contact

Heb je een vraag? Voel je vrij om contact op te nemen met:

Jacomijn van der Togt

Campus recruiter Financial Audit, Rotterdam, PwC Netherlands

+31 (0)64 131 60 24

E-mailadres

Roos Haarman

Campus recruiter Financial Audit, Amsterdam, PwC Netherlands

+31 (0)64 244 84 97

E-mailadres

Volg ons