Nieuws

De Transparant Prijs stopt

10 mei 2017 - De Transparant Prijs heeft haar doel als Nederlandse jaarverslagprijs voor goede doelen bereikt. Nadat in 2004 de KWF Kankerbestrijding werd uitgeroepen tot winnaar van de eerste editie, kunnen we nu, bijna veertien jaar later, met trots constateren dat de verslaggeving van goede doelen organisaties significant is verbeterd. Dat betekent dat het Nederlandse publiek steeds beter wordt geïnformeerd over maatschappelijke resultaten.
Lees meer

Red een Kind wint De Transparant Prijs 2016

28 september 2016 - Red een Kind is uitgeroepen tot het goede doel dat zijn publiek het beste informeert over maatschappelijke resultaten. De prijs is een initiatief van PwC, ondersteund door de Nationale Postcode Loterij.
Lees meer

Nominaties voor De Transparant Prijs 2016 zijn bekend

7 september 2016 - De Transparant wordt door juryvoorzitter Herman Wijffels uitgereikt aan organisaties die het publiek het beste informeren over hun maatschappelijke impact. De prijs is een initiatief van PwC, ondersteund door de Nationale Postcode Loterij.
Lees meer

Plan Nederland over het winnen van De Transparant Prijs 2015

27 juni 2016 - In 2015 heeft Plan Nederland De Transparant Prijs gewonnen in de categorie ‘grote fondsenwervende organisaties'. Plan Nederland was trots en ontzettend blij met de prijs voor de meest transparante jaarverslaggeving.
Lees meer

Nieuwe criteria – focus op websitecommunicatie over impact

24 maart 2016 - De jury besloot in januari de focus van De Transparant Prijs te veranderen. We gaan primair uw website beoordelen op informatie over de impactverantwoording.
Lees meer

De beoordelingscriteria sluiten één op één aan op de normen van de erkenningsregeling

24 maart 2016 - Voor u heeft dit als voordeel dat als uw jaarverslag voldoet aan de criteria van De Transparant Prijs dat u voor dit deel ook gelijk compliant bent met de erkenningsregeling.
Lees meer

Impactprijs van EUR 25.000 wordt uitgereikt aan het boegbeeldproject over impact. 

24 maart 2016 - De impactprijs gaat om het project dat voor u 'hét' voorbeeld is dat u noemt als donateurs of andere stakeholders aan u vragen op welk project u trots bent.
Lees meer

De Transparant Prijs voor social enterprises met eigen set aan beoordelingscriteria

24 maart 2016 - Na de pilot van voorgaand jaar, doen social enterprises mee in een aparte categorie van De Transparant Prijs voor social enterprises. 
Lees meer

Contact

Volg ons