Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Houvast bij duurzame vooruitgang

De Covid-19-pandemie heeft bij veel mensen hun blik op de wereld veranderd. We hebben de voordelen van de digitalisering gezien, maar tegelijkertijd is er sprake van een opwaardering van de mens in organisaties. We denken anders over wat goede bedrijven zijn en waarderen meer een daadkrachtige en sterkere overheid.

Daarbij vormt vertrouwen het centrale thema. Vertrouwen dat onlosmakelijk is verbonden met duurzame vooruitgang. Maar dat klinkt gemakkelijker dan het is. De uitdagingen van deze tijd kennen meestal geen panklare oplossingen. In veel gevallen moet u op zoek naar een balans.

Dan is het prettig om houvast te hebben. Van iemand die vaker met dat bijltje heeft gehakt, meer ervaring heeft, antwoorden op vragen heeft en zelfs zaken kan overnemen. Die houvast biedt PwC.

Met onze kennis en expertise gebruiken wij een verscheidenheid aan ideeën, lenzen en perspectieven bij het ondersteunen van onze klanten en andere stakeholders. Want morgen maak je tenslotte samen.

Environmental Footprint Insights

Houvast bij het verkleinen van uw ecologische voetafdruk

Een beter klimaat begint bij jezelf. Bij de kleine dingen die we dagelijks kunnen doen om een bijdrage te leveren aan het verlagen van onze CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld door kritisch te zijn op ons eigen reisgedrag. En onszelf steeds af te vragen of we wel in de auto moeten stappen voor die afspraak of het vliegtuig moeten nemen voor die zakenreis. Kan het duurzamer, bijvoorbeeld met de trein, de elektrische auto of gewoon op de fiets? Misschien kan het deze keer ook digitaal?

Om uw medewerkers te helpen bewuste keuzes te maken in hun reisgedrag, heeft PwC Environmental Footprint Insights ontwikkeld. Een app die uw medewerkers helpt bij het verkleinen van hun eigen CO2-voetafdruk. Dat is goed voor uw organisatie, uw klanten en ons allemaal. Zo kunt u met uw organisatie een belangrijke bijdrage leveren aan de wereldwijde verlaging van de CO2-uitstoot.

Verklein uw ecologische voetafdruk

Houvast bij maatschappelijke thema’s

Sustainability

De mate van impact op klimaat en samenleving is belangrijk om als bedrijf concurrerend te blijven. Samen met u werken wij aan de transformatie naar een duurzame organisatie.Wij bieden houvast bij onder meer het aanpassen van uw strategie op de ESG-thema’s.

Lees meer

De toekomst van werk

Onder invloed van technologie verandert de manier waarop wij werken ingrijpend. De coronacrisis heeft dat proces alleen maar versneld. Organisaties vragen daarom om nieuwe vaardigheden van hun medewerkers. Hoe past u uw HR-beleid daarop aan? Wij helpen u bij uw workforce strategy.

Lees meer

Future of finance

Technologieën als robotisering, data-analyse en machine learning brengen de financiële functie van de toekomst snel dichterbij. Maar welke keuzes maakt u in die transformatie en hoe zorgt u voor de juiste vaardigheden? Wij bieden houvast bij deze uitdagingen.

Lees meer

Risk & regulation

Om voorbereid te zijn op het onverwachte is het belangrijk dat uw organisatie weerbaar is. Op die manier kunt u niet alleen sneller reageren op nieuwe wet- en regelgeving, maar ook op bijvoorbeeld een wereldwijde pandemie of een cyberaanval. Wij ondersteunen u graag bij uw aanpak voor de risico’s van de wereld van morgen.

Lees meer

Contact

Renate de Lange-Snijders

Renate de Lange-Snijders

Partner, Raad van Bestuur, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 248 81 40

Volg ons