Kapitaalprojecten & Infrastructuur

Korte termijn uitdagingen, lange termijn kansen

De wereldwijde vooruitzichten voor de uitgaven voor kapitaalprojecten en infrastructuur (CP&I) blijven op de lange termijn positief. Echter vereist de korte termijn volatiliteit alternatieve strategieën voor groei - van prioritering van projecten voor optimale waarde tot het vinden van het juiste evenwicht tussen grote en minder grote risico's. Doelstelling: effectief managen van de korte termijn, terwijl u zich voorbereidt op meer positieve vooruitzichten op langere termijn.

Het is voor bedrijven die zijn geraakt door de volatiliteit van CP&I belangrijker dan ooit om zich het potentieel van mogelijkheden eigen te maken en flexibel genoeg te zijn om te reageren op omstandigheden als deze veranderen. Ons doel is om de CP&I stakeholders van informatie en mogelijkheden te voorzien om de juiste beslissingen te nemen met oog op kapitaalinvesteringen.

"De strategieën van gisteren zijn niet langer voldoende om de uitdagingen van morgen aan te pakken. Maar met de juiste mix van flexibele strategieën kunnen beleggers en overheden elkaar tegemoet komen in de behoeften voor betaalbare, duurzame infrastructuur."

Richard Abadie, Global leader CP&I

Hoe we u kunnen helpen

Over de hele wereld helpen wij onze klanten om grote kapitaalprojecten en infrastructuur te plannen, financieren, beheren en opleveren. Naast het combineren van techniek, sector en financiële expertise werken onze teams gedurende de volledige levenscyclus van een kapitaalproject samen met bedrijven. Onze klanten komen uit zowel de publieke als de private sector en betreffen beleggers, aannemers, eigenaren, aandeelhouders en gebruikers.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Fons Kop

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 030 25 70

Paul van den Berg

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 008 46 29

Volg ons