Kapitaalprojecten & Infrastructuur

Korte termijn uitdagingen, lange termijn kansen

De wereldwijde vooruitzichten voor de uitgaven voor kapitaalprojecten en infrastructuur (CP&I) blijven op de lange termijn positief. Echter vereist de korte termijn volatiliteit alternatieve strategieën voor groei - van prioritering van projecten voor optimale waarde tot het vinden van het juiste evenwicht tussen grote en minder grote risico's. Doelstelling: effectief managen van de korte termijn, terwijl u zich voorbereidt op meer positieve vooruitzichten op langere termijn.

Het is voor bedrijven die zijn geraakt door de volatiliteit van CP&I belangrijker dan ooit om zich het potentieel van mogelijkheden eigen te maken en flexibel genoeg te zijn om te reageren op omstandigheden als deze veranderen. Ons doel is om de CP&I stakeholders van informatie en mogelijkheden te voorzien om de juiste beslissingen te nemen met oog op kapitaalinvesteringen.

loading-player

Playback of this video is not currently available

"De strategieën van gisteren zijn niet langer voldoende om de uitdagingen van morgen aan te pakken. Maar met de juiste mix van flexibele strategieën kunnen beleggers en overheden elkaar tegemoet komen in de behoeften voor betaalbare, duurzame infrastructuur."

Richard Abadie, Global leader CP&I

Hoe we u kunnen helpen

Over de hele wereld helpen wij onze klanten om grote kapitaalprojecten en infrastructuur te plannen, financieren, beheren en opleveren. Naast het combineren van techniek, sector en financiële expertise werken onze teams gedurende de volledige levenscyclus van een kapitaalproject samen met bedrijven. Onze klanten komen uit zowel de publieke als de private sector en betreffen beleggers, aannemers, eigenaren, aandeelhouders en gebruikers.

Publicaties

Global infrastructure investment: The role of private capital in the delivery of essential assets and services

Over the last decade there has been a transformation in the ownership of the world's economic infrastructure, with much of the world's infrastructure now in the hands of private investors. This report, produced by PwC in conjunction with the Global Infrastructure Investors Association (GIIA), explores the challenges and benefits of private investment in global infrastructure.

Start adding items to your reading lists:
or
Save this item to:
This item has been saved to your reading list.

Contact

Fons Kop
Partner, PwC Netherlands
Tel: +31 (0)88 792 74 74
E-mailadres

Paul van den Berg
Director
Tel: +31 (0)88 792 74 53
E-mailadres

Volg ons