PwC + Workday

De huidige markt legt voortdurend druk op organisaties om een werkcultuur te bouwen die hoge prestaties stimuleert. Op de agenda van CEO´s staat talent inmiddels op gelijke hoogte met financiële resultaten. PwC gebruikt de technologie van Workday om de vraagstukken aan te pakken die in uw business cruciaal zijn.

Innoveer het personeelsbestand van morgen

Om succesvol te zijn, heeft u een plan nodig dat verder gaat dan een eenvoudige systeemimplementatie. U heeft een strategie nodig rondom talent en finance, ingericht op uw business en sector. Innovatieve technologie kan u helpen, wanneer het de waarde van human capital benadrukt en u tegelijk effectieve beheersing geeft over de financiële prestaties. PwC en Workday leveren de strategie, technologie en implementatie voor de transitie van uw organisatie.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Transformatie van het financieel beheer

Het aansturen van een financiële transformatie binnen een organisatie is meer dan alleen het implementeren van een softwarepakket. Het vereist inzicht in de fundamentele operationele context van de klant en de dynamiek van de sector. Om succesvol te zijn, heeft u een implementatiepartner nodig die u kan helpen bij het transformeren van de financiële functie binnen uw organisatie om zo de consistentie in financiële rapportage, beleid en procedures te bevorderen.

Om bedrijfsproces optimalisatie te realiseren heeft u toegang nodig tot een volledig scala aan financiële mogelijkheden, relevante analyses en metrieken, en volledig controleerbaar procesmanagement dat accurate en tijdige financiële informatie levert voor een betrouwbare besluitvorming. Nu kunt u deze doelen bereiken met PwC en Workday.

De topbedrijven van vandaag de dag maken gebruik van PwC en Workday om financiële strategieën en processen te transformeren voor betere resultaten. 

CONTRA - Plan de transitie naar werken op kantoor tijdens de COVID-19 crisis

Na de plotse wisseling naar op afstand werken zijn organisaties nu aan het nadenken hoe de transitie naar kantoorwerk op een veilige manier kan plaatsvinden. Hierin staan gezondheid en veiligheid van de medewerkers voorop, en dus moet deze transitie voorzichtig gepland worden zodat er niet teveel medewerkers op dezelfde tijd en op dezelfde plek zijn.

Met behulp van Workday Extend en onze Contingency Readiness Application (CONTRA) willen we organisaties helpen om deze planning te maken. Managers kunnen hun medewerkers verdelen in kleinere teams, en elk team komt op verschillende dagen naar kantoor. Medewerkers krijgen tijdslots aangewezen voor aankomst en vertrek, om grote groepen op piekmomenten te voorkomen. Elk gebouw en verdieping kan een maximale capaciteit toegewezen krijgen, zodat het crisisteam kan monitoren of er ergens risico's zijn voor overcapaciteit. Met behulp van dashboards en rapportages kan gemonitord worden of medewerkers een back-up hebben, en of deze niet in hetzelfde team zijn geplaatst, om zo risico's op business continuïteit in kaart te brengen.

Met CONTRA zullen managers deze transitie op een veilige manier kunnen plannen in Workday, een systeem waar ze al mee vertrouwd zijn. Een Workday Extend licentie is nodig om deze app in gebruik te nemen.

*Note: CONTRA wordt momenteel niet aangeboden in de US. Mocht er interesse zijn vanuit de US hebben wij vergelijkbare oplossingen voor de Amerikaanse markt.

Samenwerken met Workday & PwC?

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen waar u vandaag voor staat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Als partner van Workday kunnen wij u helpen om de financiële en HR-functie efficiënter en gebruiksvriendelijker in te richten met behulp van de enterprise Cloud toepassingen van Workday, gecombineerd met onze bedrijfsinzichten en onze ‘van strategie naar implementatie’-dienstverlening.

Samenbrengen HR en talentmanagement

PwC en Workday transformeren uw organisatie door de kracht van de cloud te gebruiken. We creëren een uniforme oplossing voor human recources, talent en finance

View more

Verbeterde operationele zichtbaarheid en scherpte

Met PwC en Workday kunt u kosteneffectiviteit vergroten omdat uw scherper zicht hebt op uw operatie.

View more

Effectievere teams

Workday helpt u om werknemers te zoeken met specifieke talenten, vaardigheden en profielen. Als u vindt wat u zoekt, kunt u effectievere teams bouwen.

View more

Naleving van wet- en regelgeving

Wij combineren onze ervaring met regelgeving, technologie, rapportage- en implementatievaardigheden om te zorgen dat uw organisatie in compliance blijft.

View more

Profiteren van wereldwijde consolidatie

Onze dienstverlening kent geen grenzen. Met onze wereldwijde kennis en ervaring in Finance maakt u gebruik van kant-en-klare consolidatie over de grenzen heen van entiteiten en valuta.

View more

Verhoogde agility en innovatie

PwC helpt u om met de technologie van Workday in de cloud de juiste wendbaarheid te behalen. Zodat u de meest ingewikkelde uitdagingen kunt aangaan.

View more

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Alexander Staal

Partner, Amsterdam, PwC Netherlands

+31 (0)88 792 72 42

E-mailadres

Willem Berendse

Senior Director, PwC Netherlands

+31 (0)88 792 29 47

E-mailadres

Sanjay Kadam

Senior Manager, PwC Netherlands

+31 (0)88 792 29 42

E-mailadres

Hide