PwC + Workday

De huidige markt legt voortdurend druk op organisaties om een werkcultuur te bouwen die hoge prestaties stimuleert. Op de agenda van CEO´s staat talent inmiddels op gelijke hoogte met financiële resultaten. PwC gebruikt de technologie van Workday om de vraagstukken aan te pakken die in uw business cruciaal zijn.

Innoveer het personeelsbestand van morgen

Om succesvol te zijn, heeft u een plan nodig dat verder gaat dan een eenvoudige systeemimplementatie. U heeft een strategie nodig rondom talent en finance, ingericht op uw business en sector. Innovatieve technologie kan u helpen, wanneer het de waarde van human capital benadrukt en u tegelijk effectieve beheersing geeft over de financiële prestaties. PwC en Workday leveren de strategie, technologie en implementatie voor de transitie van uw organisatie.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Transformatie van het financieel beheer

Het aansturen van een financiële transformatie binnen een organisatie is meer dan alleen het implementeren van een softwarepakket. Het vereist inzicht in de fundamentele operationele context van de klant en de dynamiek van de sector. Om succesvol te zijn, heeft u een implementatiepartner nodig die u kan helpen bij het transformeren van de financiële functie binnen uw organisatie om zo de consistentie in financiële rapportage, beleid en procedures te bevorderen.

Om bedrijfsproces optimalisatie te realiseren heeft u toegang nodig tot een volledig scala aan financiële mogelijkheden, relevante analyses en metrieken, en volledig controleerbaar procesmanagement dat accurate en tijdige financiële informatie levert voor een betrouwbare besluitvorming. Nu kunt u deze doelen bereiken met PwC en Workday.

De topbedrijven van vandaag de dag maken gebruik van PwC en Workday om financiële strategieën en processen te transformeren voor betere resultaten. 

Samenwerken met Workday & PwC?

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen waar u vandaag voor staat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Als partner van Workday kunnen wij u helpen om de financiële en HR-functie efficiënter en gebruiksvriendelijker in te richten met behulp van de enterprise Cloud toepassingen van Workday, gecombineerd met onze bedrijfsinzichten en onze ‘van strategie naar implementatie’-dienstverlening.

Samenbrengen HR en talentmanagement

PwC en Workday transformeren uw organisatie door de kracht van de cloud te gebruiken. We creëren een uniforme oplossing voor human recources, talent en finance

View more

Verbeterde operationele zichtbaarheid en scherpte

Met PwC en Workday kunt u kosteneffectiviteit vergroten omdat uw scherper zicht hebt op uw operatie.

View more

Effectievere teams

Workday helpt u om werknemers te zoeken met specifieke talenten, vaardigheden en profielen. Als u vindt wat u zoekt, kunt u effectievere teams bouwen.

View more

Naleving van wet- en regelgeving

Wij combineren onze ervaring met regelgeving, technologie, rapportage- en implementatievaardigheden om te zorgen dat uw organisatie in compliance blijft.

View more

Profiteren van wereldwijde consolidatie

Onze dienstverlening kent geen grenzen. Met onze wereldwijde kennis en ervaring in Finance maakt u gebruik van kant-en-klare consolidatie over de grenzen heen van entiteiten en valuta.

View more

Verhoogde agility en innovatie

PwC helpt u om met de technologie van Workday in de cloud de juiste wendbaarheid te behalen. Zodat u de meest ingewikkelde uitdagingen kunt aangaan.

View more

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Alexander Staal

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 72 42

Willem Berendse

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 29 47

Sanjay Kadam

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 29 42

Volg ons