Workday & PwC

De huidige markt legt voortdurend druk op organisaties om een werkcultuur te bouwen die hoge prestaties stimuleert. Op de agenda van CEO´s staat talent inmiddels op gelijke hoogte met financiële resultaten. PwC gebruikt de technologie van Workday om de vraagstukken aan te pakken die in uw business cruciaal zijn.

Innoveer het personeelsbestand van morgen

Om succesvol te zijn, heeft u een plan nodig dat verder gaat dan een eenvoudige systeemimplementatie. U heeft een strategie nodig rondom talent en finance, ingericht op uw business en sector. Innovatieve technologie kan u helpen, wanneer het de waarde van human capital benadrukt en u tegelijk effectieve beheersing geeft over de financiële prestaties. PwC en Workday leveren de strategie, technologie en implementatie voor de transitie van uw organisatie.

Wat kan PwC met Workday voor u betekenen?

 • Samenbrengen HR en talentmanagement
  PwC en Workday transformeren uw organisatie door de kracht van de cloud te gebruiken. We creëren een uniforme oplossing voor human recources, talent en finance.
 • Verbeterde operationele zichtbaarheid en scherpte
  Met PwC en Workday kunt u kosteneffectiviteit vergroten omdat uw scherper zicht hebt op uw operatie.
 • Effectievere teams
  Workday helpt u om werknemers te zoeken met specifieke talenten, vaardigheden en profielen. Als u vindt wat u zoekt, kunt u effectievere teams bouwen.
 • Naleving van wet- en regelgeving
  Wij combineren onze ervaring met regelgeving, technologie, rapportage- en implementatievaardigheden om te zorgen dat uw organisatie in compliance blijft.
 • Profiteren van wereldwijde consolidatie
  Onze dienstverlening kent geen grenzen. Met onze wereldwijde kennis en ervaring in Finance maakt u gebruik van kant-en-klare consolidatie over de grenzen heen van entiteiten en valuta.
 • Verhoogde agility en innovatie
  PwC helpt u om met de technologie van Workday in de cloud de juiste wendbaarheid te behalen. Zodat u de meest ingewikkelde uitdagingen kunt aangaan.

Samenwerken met Workday & PwC?

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen waar u vandaag voor staat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Marc Diepstraten

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 63 58

Volg ons