PwC + Workday

Playback of this video is not currently available

0:38:35

In Control with Workday – Continuous Monitoring

Webinar ‘In Control with Workday – Continuous Monitoring’

In dit webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Hoe u uw compliance kunt digitaliseren om kosten en risico's te verminderen
  • Het belang van real time inzicht in processen, procedures en langdurige blootstelling aan risico's
  • Hoe onze Workday Continuous Monitoring oplossing automatisch transacties, gegevens en processen bewaakt om ervoor te zorgen dat uw organisatie in control is.

Wilt u meer weten bekijk dan het gehele webinar.

De huidige markt legt voortdurend druk op organisaties om een werkcultuur te bouwen die hoge prestaties stimuleert. Op de agenda van CEO´s staat talent inmiddels op gelijke hoogte met financiële resultaten. PwC gebruikt de technologie van Workday om de vraagstukken aan te pakken die in uw business cruciaal zijn.

Innoveer het personeelsbestand van morgen

Om succesvol te zijn, heeft u een plan nodig dat verder gaat dan een eenvoudige systeemimplementatie. U heeft een strategie nodig rondom talent en finance, ingericht op uw business en sector. Innovatieve technologie kan u helpen, wanneer het de waarde van human capital benadrukt en u tegelijk effectieve beheersing geeft over de financiële prestaties. PwC en Workday leveren de strategie, technologie en implementatie voor de transitie van uw organisatie.

Playback of this video is not currently available

Transformatie van het financieel beheer

Het aansturen van een financiële transformatie binnen een organisatie is meer dan alleen het implementeren van een softwarepakket. Het vereist inzicht in de fundamentele operationele context van de klant en de dynamiek van de sector. Om succesvol te zijn, heeft u een implementatiepartner nodig die u kan helpen bij het transformeren van de financiële functie binnen uw organisatie om zo de consistentie in financiële rapportage, beleid en procedures te bevorderen.

Om bedrijfsproces optimalisatie te realiseren heeft u toegang nodig tot een volledig scala aan financiële mogelijkheden, relevante analyses en metrieken, en volledig controleerbaar procesmanagement dat accurate en tijdige financiële informatie levert voor een betrouwbare besluitvorming. Nu kunt u deze doelen bereiken met PwC en Workday.

De topbedrijven van vandaag de dag maken gebruik van PwC en Workday om financiële strategieën en processen te transformeren voor betere resultaten. 

The Benefit Shop: a Workday extension

Met de toenemende concurrentie op de arbeidsmarkt, is het een blijvende uitdaging om werknemers aan te trekken en te behouden die passen bij uw business purpose en values. Naast de standaard beloning worden variabele benefits ingezet om als werkgever het verschil te maken. Dit kan je via Workday op één plek managen.

Dankzij de Workday Benefit Shop, gebouwd op het Workday Extend platform, is hier niet langer een apart systeem voor nodig. De Workday Benefit Shop is volledig geïntegreerd in het Workday HCM-systeem, en zo kunnen werknemers eenvoudig hun benefits verkrijgen op basis van hun individuele wensen. Met de Benefit Shop als tool hoeft u zich geen zorgen te maken over het administratieve proces, waardoor u zich kunt focussen op dat wat er echt toe doet: onderscheid maken in de arbeidsmarkt en uw employee experience optimaliseren.

Workday Benefit Shop

  • Benefit budget: Stel benefit budgets in voor werknemers. Berekeningen kunnen voor diverse werknemersgroepen verschillen.

  • Benefit shop: Werknemers kunnen benefits kopen in de online shop, declaraties uploaden en betalingen ontvangen via de salarisadministratie.

  • Koop en verkoop verlof: Werknemers kunnen hun budget gebruiken om extra vrije tijd te kopen, of dagen verkopen om een extra vergoeding te ontvangen.

  • Pay out budget: Werknemers kunnen ervoor kiezen om het budget eenmalig of maandelijks uit te laten betalen.

Wat biedt PwC?

Naast onze reguliere service om uw organisatie te begeleiden met de positionering als unieke werkgever, heeft PwC een unieke samenwerking met Workday® opgezet om deze uitbreiding mogelijk te maken. Omdat er geen one-size-fits-all oplossing is, kunnen wij u een op-maat-gemaakte oplossing aanbieden. Wij digitaliseren uw personeelsadministratie waardoor u en uw werknemers zich kunnen focussen op de inhoud in plaats van het proces.

Workday Extend

Alle Workday klanten komen op een bepaald moment in aanraking met de beperkingen van twee ellendige woorden, ‘configuratie alleen’. Maar wat als hier een oplossing voor was?

Iets dat ervoor zorgt dat die frustrerende momenten worden vervangen door mogelijkheden. Dat is waar Workday Extend aan bod komt, een nieuwe ervaring en op maat gemaakt naar uw specifieke wensen en het blijft allemaal binnen Workday.

Lees meer over de waarde van Workday Extend

Samenwerken met Workday & PwC?

Wij zijn benieuwd naar de uitdagingen waar u vandaag voor staat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Als partner van Workday kunnen wij u helpen om de financiële en HR-functie efficiënter en gebruiksvriendelijker in te richten met behulp van de enterprise Cloud toepassingen van Workday, gecombineerd met onze bedrijfsinzichten en onze ‘van strategie naar implementatie’-dienstverlening.

Samenbrengen HR en talentmanagement

PwC en Workday transformeren uw organisatie door de kracht van de cloud te gebruiken. We creëren een uniforme oplossing voor human recources, talent en finance

Verbeterde operationele zichtbaarheid en scherpte

Met PwC en Workday kunt u kosteneffectiviteit vergroten omdat uw scherper zicht hebt op uw operatie.

Effectievere teams

Workday helpt u om werknemers te zoeken met specifieke talenten, vaardigheden en profielen. Als u vindt wat u zoekt, kunt u effectievere teams bouwen.

Naleving van wet- en regelgeving

Wij combineren onze ervaring met regelgeving, technologie, rapportage- en implementatievaardigheden om te zorgen dat uw organisatie in compliance blijft.

Profiteren van wereldwijde consolidatie

Onze dienstverlening kent geen grenzen. Met onze wereldwijde kennis en ervaring in Finance maakt u gebruik van kant-en-klare consolidatie over de grenzen heen van entiteiten en valuta.

Verhoogde agility en innovatie

PwC helpt u om met de technologie van Workday in de cloud de juiste wendbaarheid te behalen. Zodat u de meest ingewikkelde uitdagingen kunt aangaan.

Contact

Alexander Staal

Alexander Staal

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 029 05 95

Willem Berendse

Willem Berendse

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 321 62 78

Sanjay Kadam

Sanjay Kadam

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 287 08 28

Jeffrey van den Haak

Jeffrey van den Haak

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)61 357 52 69

Bram Schouten

Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 021 80 51

Hide