Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

PwC + SAP

Leading SAP implementation

SAP-technologie ondersteunt ons bij het oplossen van complexe, commerciële uitdagingen van onze klanten.

Wij helpen u via een sector- en resultaatgerichte aanpak met behulp van SAP. Bij een bedrijfstransformatie richten wij ons op het totale traject, van de strategie tot en met executie.

Playback of this video is not currently available

SAP-technologie in drie processen

picto-agriculture-black

Transformeren: Wij helpen onze klanten bij het opzetten van een efficiënte, effectieve organisatie door de toepassing van SAP-technologie op de bedrijfstransformatie.

picto-auditing-black.svg

Uitvoeren: PwC is een SAP Business Integrator – wij koppelen uw business aan de juiste technologie. Wij realiseren voor onze klanten een oplossing van strategie tot en met uitvoering.

picto-the-cloud-black.svg

Innoveren: Wij helpen onze klanten bij het realiseren van winstgevende groei via innovatie, door gebruik te maken van SAP-oplossingen.

Toegangsbeheer in hybride landschappen met SAP GRC & IAG

We merken dat veel bedrijven hun ERP-systemen in hoog tempo naar de cloudomgeving verplaatsen, wat bedrijven ertoe dwingt om hun huidige aanpak van risico's, controles en beveiliging te heroverwegen. Het wordt steeds belangrijker om aan deze eisen te voldoen om een robuust toegangsbeheer te hebben op cloud applicaties.

Samen met onze tech-alliance SAP hebben wij het webinar 'Managing access in hybrid landscapes using SAP GRC & IAG' georganiseerd. In dit webinar bespraken we de uitdagingen op het gebied van identity access governance en het waarom om SAP GRC 12 te upgraden. Vervolgens gingen we dieper in op de nieuwe functionaliteiten en features die verbeterd zijn in SAP Access Control 12. Later hebben we het ook gehad over SAP IAG oplossing en de verschillende implementatie modellen met SAP GRC en cloud-gebaseerde systemen. En aan het einde, hebben we een live demo in SAP IAG oplossing om enkele van de grote voordelen voor toegangsbeheer functies op cloud of hybride landschappen te laten zien.

Transformeren met SAP S/4HANA

De keuze voor SAP S/4HANA is meer dan een technische upgrade van SAP ECC of enig ander ERP-systeem. Het is hét moment om na te denken over uw toekomstig bedrijfsmodel en hoe technologie u daarin ondersteunt. Nu SAP stopt met ondersteuning van de SAP ECC-systemen, biedt  SAP S/4HANA de perfecte aanleiding om de strategische kracht van data in uw organisatie te versterken en uw organisatie verder klaar te maken voor de digitale toekomst.

Lees verder

Hoe kan PwC u helpen met SAP?

Hoe kan PwC u helpen met SAP? 

  • Wereldwijde dienstverlening door meer dan 6.200 SAP-specialisten, die alles weten van SAP Business Transformation
  • Lokale kennis en vakinhoudelijke expertise op het gebied van Advisory, Tax en Assurance 
  • Global Delivery Centers die wereldwijd werk voor onze klanten verrichten
  • Breed palet aan SAP-oplossingen en -producten
  • Toewijzing specifieke partner per sector De beste tools, templates en accelerators met scherp oog voor risicobeheer
  • Onze ervaren professionals hebben samen al ruim drieduizend SAP-projecten uitgevoerd.

Ragnar van der Valk

Partner, Amsterdam, PwC Netherlands

+31 (0)65 157 18 35

E-mailadres

Aries Ong

SAP Alliance Manager, Amsterdam, PwC Netherlands

+31 (0)61 396 12 44

E-mailadres

Wouter Hoff

Partner, Amsterdam, PwC Netherlands

+31 (0)62 238 67 81

E-mailadres

Hide