Converse: CRM voor non-profit

Beschikt u over de juiste middelen om meer impact te maken? Slimme tooling waarmee u op effectieve wijze duurzame relaties met uw donateurs, leden en/of vrijwilligers bouwt én efficient betalingen verwerkt?

PwC helpt non profit organisaties met deze uitdaging. Met Converse, dé Salesforce-oplossing voor Europese non-profit organisaties, zorgen wij voor een implementatie op maat.

De oplossing voor europese fondsenwervers op Salesforce

Converse is een volledige Salesforce CRM-oplossing (gebouwd op de App Cloud) voor non-profit organisaties. Converse helpt uw organisatie met het bouwen en onderhouden van duurzame donor relaties, leden, vrijwilligers en nalatenschap. Het beheert en verwerkt ook de automatische online SEPA Direct Debit betalingen.

Beheer al uw duurzame donor relaties

Creëer een 360º zicht van jouw contacten

Converse laat u al uw donateurs, leden en vrijwilligers in één interface beheren.

Converse is een volledige Salesforce CRM-oplossing (gebouwd op de Salesforce App Cloud) met geïntegreerde functies voor betalingsverwerking voor non-profits. Converse helpt uw organisatie met het bouwen en onderhouden van levenslange relaties met uw donors, leden, vrijwilligers en legacy.

  • Donateurbeheer
  • Ledenbeheer
  • Vrijwilligersbeheer
  • Legacy Management
  • SEPA Direct Debit
  • Online betaling verwerken
Converse is mobielvriendelijk

Converse is mobielvriendelijk

Converse lets you segment your data for optimised marketing campaigns and personalised customer journeys

Segmenteer uw donateurs

SegmentScience is een integraal onderdeel van Converse. Hiermee kunnen communicatie- en marketing experts hun gegevens verder onderverdelen voor campagnes en gepersonaliseerde Customer Journeys. De gesegmenteerde data kan worden gebruikt als input voor marketing oplossingen (bijvoorbeeld de Salesforce Marketing Cloud), het maken van rapporten en dashboards, of uw klantenservice medewerkers snel inzicht geven in de waarde van de verschillende relaties.

Voor inbound processen zoals verzoeken, cases, extra giften en terugstortingen kan SegmentScience gepersonaliseerde Customer Journeys creëren die worden gedreven door een breed scala van data inzichten.

Verzamel donaties op uw website

Converse bevat een Payment API waarmee u eenmalige en terugkerende betalingen van elke bron kunt verwerken

Omdat de Converse Payment API al het werk doet kunt u deze met gemak in uw website integreren. Uw website ontwikkelaar heeft geen enkele kennis nodig van de wijze waarop de betalingen worden verwerkt. Het verbonden zijn met de Converse Payment API is voldoende om de verschillende betaalmethoden te verwerken.

Omdat alle betalingen via de Salesforce CRM worden verwerkt, krijgen uw marketing- en klantenservice medewerkers real-time inzicht in de status van donaties en ROI van lopende campagnes. De ingebouwde Relation API zal bestaande donateur informatie toevoegen of bijwerken op basis van de instellingen die u configureert.

The PaymentHub within Converse connects with most classic payment service providers plus newer FinTech wallets

Verwerk automatische incasso-betalingen met gemak

Het verzamelen van betalingen vanuit het hart van Salesforce CRM. Converse stelt organisaties in staat om eenmalige en terugkerende betalingen rechtstreeks uit het donateurs profiel te halen.

Converse ondersteunt SEPA Direct Debit betalingen voor elke bank, zodat u uw huidige bankrelaties kunt voortzetten en eventueel nieuwe betalings partners voor nieuwe betaalmethoden kunt toevoegen.

De PaymentHub binnen Converse sluit aan op de meeste gangbare Payment Service Providers en nieuwe FinTech-wallets. Hiermee kunt u donaties van een grote aantal verschillende betalings kanalen verwerken.

Accelerate: Quickstart implementatie

Quickstart Salesforce voor non-profits

Accelerate is een non-profit standaardconfiguratie van Converse en Salesforce, waarbij de belangrijkste best-practices uit de sector al ingebouwd zijn. Accelerate wordt geïmplementeerd door ABSI, de Salesforce Platinum Partner gespecialiseerd in non-profit. Onze missie? Kleinere en grote non-profits succesvol laten zijn met Salesforce. Accelerate is een volwaardig en financieel aantrekkelijk basis implementatieplan voor kleinere en middelgrote non-profits. Én een uitstekend startpunt voor grotere organisaties.

Met deze tool maakt u een vliegende Salesforce-start. Geen langdurig implementatietraject, maar up-en-running binnen een maand! Een solide basis, flexibel uitbreidbaar met extra features en/of organisatie-specifieke configuraties.

Waar de reguliere versie van Converse bekend staat als de meest volwaardige Europese CRM oplossing (gebouwd op de Salesforce Nonprofit Cloud) , is Converse Accelerate voor veel organisaties het ultieme instap concept.

Key Benefits

Omvat alle processen

De standaardconfiguratie is inclusief alle relevante processen voor kleine en middelgrote non-profits

Best practices

Onze werkwijze is gebaseerd op ruime ervaring bij vele  fondsenwervende organisaties

Waar voor je geld

De implementatie heeft een korte doorlooptijd en lagere kosten

Contact

Jamie van der Meer

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 548 20 95

Hide