Google + PwC

Bringing business into the cloud

Digitaal waarschuwingssysteem - Entity Insights

Digitale technologie om kernprocessen sneller, efficiënter en effectiever te maken

Organisaties hebben te maken met gegevens van vaak duizenden (internationale) klanten. De uitdaging is om greep te houden op deze overvloed aan, vaak sterk gefragmenteerde, informatie.

Om organisaties hierbij te helpen hebben we Entity Insights ontwikkeld. Met behulp van cloud computing, api’s en machine- learningtechnologie is het mogelijk om met dit systeem, gebouwd op het Google Cloud Platform, realtime inzichten uit wereldwijde publieke bronnen te halen.

Om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden die Entity Insights biedt, hebben we vier mogelijke uitdagingen op een rij gezet en laten we zien welke oplossing Entity Insights kan bieden.

Mogelijkheden om opnieuw uit te vinden

Werk herdefiniëren

Werknemers eisen het en klanten verwachten het: de beste manieren voor verbinding, samenwerking en communicatie. Wij helpen klanten waarde te creëren door verbetering van werkprocessen en van de ervaring van medewerkers. Ook versnellen we de time-to-value. PwC helpt organisaties om werk opnieuw uit te vinden in de voorbereiding en uitvoering, met de Google Apps cloud-producten. PwC en Google Cloud leveren innovatieve oplossingen met kennis van bedrijfsvoering, om klanten te helpen het werken opnieuw uit te vinden.

Veiligheid opnieuw uitvinden

Bescherming van privacy en klantgegevens is steeds belangrijker is een wereld waarin alles verbonden is en de digitale bedreigingen steeds verfijnder worden. Om zich te beschermen tegen zulke bedreigingen hebben bedrijven de juiste informatie nodig, actuele methodes en een sterke verdediging. De oplossingen van PwC voor het opnieuw uitvinden van veiligheid bieden real-time inzichten, beschermen applicaties in de cloud en gebruiken de combinatie van hardware en software om de belangrijkste activa te beschermen. 

IT opnieuw uitvinden

Innovatieve technologie zorgt voor nieuwe manieren om real-time informatie te leveren en op te slaan. Samenwerking, flexibiliteit en innovatie zijn sleutelwoorden. Bedrijven nemen hun IT-strategie onder de loep om sneller te kunnen veranderen, real-time inzichten te verzamelen en gegevens veilig te bewaren in de cloud. Het opnieuw uitvinden van uw IT betekent bijvoorbeeld een transformatie van uw IT-organisatie om assemble-to-order mogelijk te maken. Door gebruik te maken van het Cloud-platform van Google en de sectorkennis van PwC ontdekken bedrijven nieuwe mogelijkheden om de klant werkelijk centraal te stellen.

Waarde opnieuw uitvinden

In de wereldwijde markt worden bedrijven geconfronteerd met de steeds dringender eis om klantervaringen te verbeteren, bedrijfsprocessen te verfijnen en sectorkansen te vinden om concurrerend te blijven. De kern van de oplossing ligt in het herdefiniëren van interne en externe waardecreatie.

Door waarde opnieuw uit te vinden, kunnen bedrijven groeien en succes genereren. PwC helpt bedrijven hun waarde te herdefiniëren met behulp van sectorkennis en -ervaring, in combinatie met de innovatieve tools van Google Cloud. PwC biedt sectorspecifieke kennis over onder meer gezondheidszorg, industrial products, financiële dienstverlening, publieke sector, technologie, telecom en entertainment & media.

Uitdaging 1: weet als er iets verandert bij uw klant

Ellen is een complianceofficer en belast met het up-to-date houden van haar KYC-profielen. Dit doet zij in samenwerking met de accountmanagers in de frontoffice. Zij moet actie ondernemen als er veranderingen plaatsvinden bij klanten (bijvoorbeeld de aanstelling van een nieuwe directeur). De groei van klanten wereldwijd en steeds diverser wordende businessrelaties betekent dat Ellen moet toezien op een snel groeiende hoeveelheid gegevens.

Uitdaging 2: vroegtijdig waarschuwingssysteem

Charles is een kredietrisico-manager die voor grote uitdagingen staat op het vlak van vroegtijdige waarschuwingssignalen over de tegenpartijen in de commerciële banksector. Zijn probleem is het vinden van de juiste informatie te midden van een hele berg gegevens, waarvan een groot deel wordt gepubliceerd in talen die Charles niet spreekt. Daarnaast is het belangrijk dat hij relevante berichten kan filteren uit een grote hoeveelheid nieuwsberichten.

Uitdaging 3: commerciële leadgenerator

Accountmanager Lawrence is proactief op zoek naar relevante inzichten die zijn klanten helpen om beter en sneller te opereren. In de wereld van vandaag is een schat aan informatie beschikbaar over zijn klanten, omdat zijn klanten internationaal actief zijn. Lawrence moet op de hoogte blijven van relevante zaken en ontwikkelingen met betrekking tot zijn klanten, zodat hij snel de juiste commerciële acties kan ondernemen. Het is van cruciaal belang dat Lawrence op het juiste moment relevante producten en diensten kan aanbieden aan zijn klanten.

Uitdaging 4: geautomatiseerde triggers voor ontwikkelingen in de regelgeving

Als hoofd Legal moet Joanna toezicht houden op een schat aan wet- en regelgeving en die analyseren. Ze heeft ondersteuning nodig bij de verwerking van alle beschikbare informatie over regelgeving binnen verschillende rechtsgebieden, zodat zij die tijdig kan omzetten naar beleid en procedures binnen haar eigen organisatie. Consistent, gegevensgestuurde monitoring van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving zal haar helpen om compliant te blijven.


Geïnteresseerd om te onderzoeken wat Entity Insights voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze PwC experts.

De alliantie van PwC en Google Cloud

De specialisten van PwC begrijpen welke transformaties bedrijven moeten doormaken om succesvol te blijven. En zij hebben kennis van sectoren en processen die nodig is om klanten te helpen bij het innoveren van hun business. Google Cloud is een verzameling baanbrekende cloud-technologieën waarmee miljoenen mensen kunnen werken op de manier die zij verkiezen. De producten van Google Cloud ondersteunen teams om samen te werken. En bedrijven innoveren sneller met de schaal en veiligheid van de Google-infrastructuur.

PwC en Google brengen toonaangevende disruptieve technologie en diepgaande kennis van sectoren en processen samen naar de markt. De alliantie van PwC en Google helpt klanten om hun bedrijf opnieuw uit te vinden en te transformeren.

PwC and Google Cloud - accelerating business transformation so you can work the way you live

Transformeer naar een datagestuurde business met Entity Insights. Een initiatief van PwC op het Google Cloud Platform.