GE Digital + PwC

De kracht van industrieel internet met GE Digital & PwC

Het industriële internet veroorzaakt ingrijpende disruptie. Managers in de industrie worstelen met krimpende winstmarges, volatiele kosten en veranderende klanteisen. Tegelijkertijd biedt deze vierde industriële revolutie enorme mogelijkheden.

De technologische alliantie van PwC en GE Digital helpt klanten hun weg te vinden in deze complexe omgeving. Wij ondersteunen u bij het naadloos verbinden van uw machines, data, inzichten en mensen, om tot buitengewone resultaten te komen.

Ondersteuning tijdens de volledige digitale transformatie

De alliantie van PwC en GE Digital helpt bedrijven de kracht van industrieel internet om te zetten in digitale bedrijfsvoering. 

Waarmee kan PwC u helpen?

Wij ondersteunen klanten met het ontwerp en de operationalisering van digitale strategieën die leiden tot verbeterde productie, hogere omzetgroei en disruptieve businessmodellen. Dit doen wij vanuit brede kennis en ervaring met industrie, business en technologie.

Afhankelijk van het moment in de digitale transformatie van uw organisatie, helpen we u op het strategische of het operationele niveau. Wij brengen digitale strategie tot leven, met de combinatie van onze diensten voor businesstransformatie met het aanbod van GE Digital – onder meer het Predix-platform.

Het verschil maken met PwC

De alliantie van PwC en GE Digital helpt klanten met oplossingen voor industrieel internet vanuit een holistische visie. Wij integreren strategie, veiligheid, technologie, bedrijfsprocessen, mensen en data. PwC en GE Digital ondersteunen klanten bij de aanpassing van hun operationele modellen en de ontwikkeling van het vermogen om digitale oplossingen te verbeteren en risico´s te verminderen.