Digital fitness-app

Nu gratis beschikbaar

In deze tijd van sociale afstand en digitaal werken vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan komen. Kennis over digitalisering is daarbij essentieel. Daarom stelt PwC haar digital fitness-app gratis beschikbaar voor iedereen in Nederland*.

Vind uit hoe ‘digital’ u al bent en waar uw verbeterpunten liggen. En krijg toegang tot een uitgebreide bibliotheek aan content om uw ‘digital performance’ te verbeteren. Zo werkt u relaxter door uzelf verder te digitaliseren. Wel zo belangrijk in deze social distance economie.

Het installeren gaat eenvoudig: ga naar de Apple App Store of Google Play om de digital fitness-app (DFA) te downloaden, en gebruik de uitnodigingscode "LRNALL" om te beginnen.

*Woont u niet in Nederland en wilt u weten of uw land de digital fitness app ook gratis beschikbaar stelt, bezoek dan de PwC website van uw land.

Download nu de digital fitness-app

Het installeren gaat eenvoudig: 

Ga naar de Apple App Store of Google Play om de DFA te downloaden, en gebruik de uitnodigingscode "LRNALL" om te beginnen.

 

Gratis digitale bijscholing

Hoor van koplopers en experts hoe het bedrijfsleven verandert en wat u kunt doen om voorop te blijven lopen. 

Ontdek hoe consumenten ervoor zorgen dat merken via e-commerce gaan werken en wat organisaties moeten doen om vertrouwen te verdienen. 

Onderwerpen in de digital fitness-app:

  • Hulpmiddelen om op afstand te werken
  • Nieuwe technologieën
  • Toekomst van werk: nieuwe vaardigheden

Relaxt werken in de social distance-economie

Vergroot uw kennis op onderwerpen die helpen bij het ontwikkelen van gedrag, mindsets, relaties en vaardigheden. U hebt keuze uit tientallen categorieën.

  • Maak een digitaal fitnessplan
  • Verbeter uw digitale-fitnessscore
  • Kies uit diverse vormen van content en onderwerpen

Leer in uw eigen tempo en op een manier die bij u past. U kunt kijken, luisteren of lezen. U hebt toegang tot een uitgebreide bibliotheek van content om uw digital performance in het werk te verbeteren. Zo werk u relaxter door uzelf verder te digitaliseren. Wel zo belangrijk in deze social distance economie.

Download nu de digital fitness-app

Het installeren gaat eenvoudig: 

Ga naar de Apple App Store of Google Play om de DFA te downloaden, en gebruik de uitnodigingscode "LRNALL" om te beginnen

Volg ons

Contact

Debby Jannink

Debby Jannink

Partner Change & Leadership, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 394 98 21

Hide