Cybersecurity & Privacy

Goed georganiseerde cybersecurity & privacy is een voorwaarde

Steeds meer bedrijven en organisaties maken een digitale transformatie door. Een digitaal businessmodel leidt tot exponentieel meer data die worden gegenereerd en gedeeld tussen organisaties en hun klanten. Digitale informatie is een waardevolle levensader in het zakelijke en maatschappelijke ecosysteem en daarmee gevoelig voor bedreigingen. Daarom gaat digitalisering gelijk op met een effectieve aanpak van cybersecurity en privacy, om waardevolle data te beschermen.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Vier onderdelen waarmee we cybersecurity & privacy benaderen

Wij hebben vier onderdelen geformuleerd waarmee we cybersecurity & privacy benaderen als bescherming en als kracht van uw business.

Vier onderdelen van digitale transformatie en groei

Strategie en transformatie: groei dankzij nieuwe technologie

Veel organisaties zetten digitale technologie in om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen of op een andere manier te functioneren. Tegelijk zien we dat men zich niet altijd bewust is van de toenemende digitale dreiging zodra nieuwe systemen geïmplementeerd zijn. PwC helpt u met het ontwerpen van een transformatiestrategie waarin cybersecurity vanaf het begin een plaats heeft. Zodat uw digitale veiligheid niet onnodig op het spel komt te staan.

Privacy en consumentenbescherming: vertrouwen als basis voor groei

Bedrijven en instellingen worden geconfronteerd met wijzigende wet- en regelgeving voor gegevensbescherming en privacy. Als u in staat bent om data volgens de regels te verzamelen, gebruiken en vernietigen, kunt u waarde creëren op een veilige en effectieve manier. PwC kan u helpen om een privacyprogramma op te zetten dat voldoet aan data- en privacywetgeving en waarmee het vertrouwen van uw klanten toeneemt. Zo´n effectief programma voor privacy is de basis voor groei.

Implementatie en operations: integratie, beheer en verbetering van technologie

Organisaties die groeien en transformeren worden geconfronteerd met vraagstukken rondom cybersecurity en privacy. PwC helpt u met een efficiënte integratie van nieuwe en bestaande IT-systemen in uw bedrijfsvoering. Ook ondersteunen wij bij actief beheer en doorlopende operationele verbeteringen – zodat uw investering in cybersecurity en privacy bijdraagt aan waardecreatie.

Management van incidenten en bedreigingen: identificeren, reageren en herstellen

Een snelle en effectieve reactie op digitale aanvallen is belangrijk. Hebt u hiervoor de plannen op orde? Onze specialisten helpen u met een sterkte-zwakteanalyse van uw incident response plan. Wij ondersteunen u bij het detecteren van bedreigingen, een gepaste reactie en het onderzoeken en herstellen van de zwakke plekken in uw systeem voor incidentmanagement. Ook bieden we maatwerk bij specifieke veiligheidsrisico´s en wanneer een incident zich voordoet.

Het brede Privacy Portfolio van PwC 

Dit privacy programma bestaat uit zes onderdelen: strategie, verkenning, transformatiemanagement, implementatie, nazorg en assurance. Met dit privacy portfolio kan PwC u helpen van strategie tot executie.

Het brede Privacy Portfolio van PwC
Delen

Wij hebben veel ervaring met:

  • Internationale organisaties die te maken hebben met verschillende jurisdicties
  • Privacy audits en privacy certificering
  • Oplossingen voor internationale data­overdracht bij multinationals
  • Begeleiding bij datalekken en incident response
  • Advies over nieuwe data-driven technologieën en privacy.
Wij hebben veel ervaring
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Met onze Global Privacy & Security-praktijk van meer dan drieduizend specialisten bieden wij een wereldwijde dekking. In een multidisciplinair team bundelen we kennis en ervaring op het gebied van juridische zaken, bedrijfsvoering, technologie, cybersecurity en privacy. We benaderen uw vraagstukken integraal en bereiken meer dan het voldoen aan wet- en regelgeving: we streven naar een beleid voor privacy en cybersecurity dat waarde toevoegt aan de big data in uw organisatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Publicaties

Contact

Gerwin Naber
Partner
Tel: +31 (0)88 792 63 02
E-mailadres

Otto Vermeulen
Partner
Tel: +31 (0)88 792 63 74
E-mailadres

Bram van Tiel
Director
Tel: +31 (0)88 792 53 88
E-mailadres

Volg ons