Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Strategisch cybersecurityspel ‘Game of Threats’

Inhouse training

Cybersecurity; van levensbelang voor iedere organisatie!

Door toepassing van en verschillende spelvormen waaronder gamification wordt een interactieve ervaring geboden waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om snelle, cruciale beslissingen te nemen die bij een cyberaanval komen kijken. Hierbij wordt de druk en intensiteit van een echte cyber aanval gesimuleerd.

Tijdens het spel spelen twee teams tegen elkaar, waarbij het ene team zichzelf moet verdedigen tegen een cyberaanval afkomstig vanuit het andere team.

Playback of this video is not currently available

Na het spelen van Game of Threats:

  • kent u het vermogen van uw organisatie om te reageren op een cyberaanval;
  • bent u bekend met de werking van een cyberaanval en de manier waarop cybercriminelen te werk gaan;
  • begrijpt u hoe u als organisatie een cyberaanval kunt voorkomen of erop kunt reageren;
  • bent u in staat op strategisch niveau te discussiëren over de cybersecurity-inrichting van uw organisatie

View more

Over de trainers

Een ‘Game of Threats’ spel wordt begeleid door ervaren cybersecurity-deskundigen van PwC. Zij zullen tijdens het spel hun kennis delen door middel van directe feedback op genomen strategische beslissingen en de acties die daaruit voortvloeien. Hierbij wordt ook bekeken hoe andere beslissingen wellicht tot andere resultaten leiden.

View more

Voor wie is deze training?

Game of Threats is ontwikkeld voor directieleden en management. Kennis van cybersecurity is niet noodzakelijk om het spel te kunnen spelen.

View more

Interesse?

Heeft u interesse in deze training? Wij bespreken graag samen met u uw leerdoelen, de specifiek gewenste resultaten en casuïstiek.

De duur, datum en locatie van de training worden ook in overleg met u vastgesteld. Op basis van het voorgesprek maken wij een trainingsvoorstel voor u op maat.

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons