Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Cyber Security Awareness

Inhouse training

Train uw medewerkers om cyberbedreigingen te herkennen en aan te pakken

Technologieën zijn steeds meer aanwezig in ons dagelijks leven. We maken voortdurend gebruik van het internet, niet alleen in ons werk maar ook in ons persoonlijk leven. Daarom is het essentieel om te weten met welke risico’s we te maken hebben en hoe we persoonlijke en bedrijfsinformatie kunnen beschermen.

Tijdens deze interactieve training krijgen deelnemers een volledig overzicht van de risico’s en best practices op het gebied van cybersecurity en worden zij gestimuleerd het gesprek met elkaar aan te gaan. Dit helpt bij het internaliseren van concept, het verhogen van het bewustzijn en het stimuleren van veiligheidsgericht gedrag.

Met onderwerpen als werken op afstand, veilig surfen of malware leren deelnemers de belangrijkste cyberbeveiligingsrisico’s kennen en de vaardigheden die ze kunnen toepassen om deze cyberbeveiligingsrisico’s op te sporen en zich ertegen te beschermen. Dit alles gebeurt met een praktische aanpak en met voorbeelden die zijn aangepast aan de specifieke sector, afdeling of rol van de deelnemers.

Crisis Leiderschap

“No matter how difficult this turns out to be. Very well designed simulation game that immediately put you in a ‘real’ crisis. The input of Peter van Uhm was also very inspiring”

Participant 2020

Inhoud van de training

De training gaat in op de algemene concepten van cybersecurity. Het is mogelijk om de training aan te passen aan de behoeften en kenmerken van de groep deelnemers en wordt zowel klassikaal of online aangeboden. Enkele voorbeelden van onderwerpen zijn die besproken worden zijn:   

  • Veilig werken op kantoor; 
  • Veilig werken op afstand;
  • Bescherming van mobiele apparaten;
  • Veilige gebruik van sociale netwerksites en instant messaging systemen;
  • Malware;
  • Gegevensbescherming.

De training wordt afgestemd op uw organisatie. De duur van de training is afhankelijk van de gekozen onderwerpen en de specifieke behoeften van de deelnemers en kan variëren van 1,5 uur tot 4 uur.

Na de training

Na afloop van de training zijn deelnemers bekend met:

  • Cyberbeveilingingsrisico’s waaraan zij in hun persoonlijke en beroepsleven worden blootgesteld;
  • Best practices die moeten worden toegepast om deze risico’s te vermijden;
  • Reële gevallen die zich hebben voorgedaan in het bedrijf of in bedrijven uit de sector;
  • Optioneel, bedrijfsspecifiek beveiligingsbeleid.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedere sector. Voorkennis van cybersecurity is niet nodig. De training is gericht op het operationele en tactische niveau van organisaties. 

Het is mogelijk om de opleiding aan te passen aan specifieke afdelingen of rollen zoals, Finance, Human Resources of de directie/het management.

Trainers

Deze training wordt gegeven door PwC-deskundigen op het gebied van cyberveiligheid.

Interesse?

Heeft u interesse in deze training? Wij bespreken graag samen met u uw leerdoelen, de specifiek gewenste resultaten en casuïstiek.

De duur, datum en locatie van de training worden ook in overleg met u vastgesteld. Op basis van het voorgesprek maken wij een trainingsvoorstel voor u op maat.

Deze training is ook beschikbaar in het Engels

Permanente Educatie

PE-Portfolio accountants (AA en RA)

Deze training kunt u opnemen als leeractiviteit in uw PE-portfolio. Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training.

PE-punten registercontrollers (RC)

Na afloop van de training ontvangt u van ons een deelnamebewijs met het aantal gevolgde lesuren van de training. U kunt dit zelf registreren op de website van de VRC.

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 061 58 22

Volg ons