Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Becoming a data driven L&D professional

L&D Round Table 13 februari 2020

Het vermogen om met diverse nieuwe technologieën te werken wordt ook voor de L&D functie een must op het werk. We moeten het zien als integraal onderdeel van de vaardigheden die een professional in de 21ste eeuw moet beheersen. Werkenden in Nederland moeten in staat zijn om gebruik te maken van nieuwe technologieën. Ook voor de L&D functie ligt hier een uitdaging. 

Belangrijk is om te we weten hoe deze technologieën het best kunnen worden toegepast binnen een L&D functie, hoe ze het werk veranderen en hoe ze processen ondersteunen en een bijdrage kunnen leveren bij een effectievere L&D besluitvorming. Daarnaast moeten we begrijpen welke mismatches in vaardigheden zich ontwikkelen, moeten we de juiste ervaring voor werknemers ontwikkelen en hun buy-in verkrijgen.

Round table PwC's Academy
Bespreken mogelijkheden

Wanneer de mogelijkheden voor data-analyse op de L&D afdeling verder wordt geoptimaliseerd en HR systemen worden voorzien van de data die ze nodig hebben, zullen de juiste gegevens en technisch onderlegde L&D professionals een betere besluitvorming over de ontwikkeling van werknemers mogelijk maken.

Neem contact met ons op als u als Learning & Development professional hier meer over wilt weten en hoe wij uw organisatie kunnen helpen.

Contact

Anouk Bijleveld

Anouk Bijleveld

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)65 777 94 08

Volg ons