Maatwerkprogramma's van PwC's Academy

PwC's Academy van PwC heeft veel ervaring in het ontwerpen en opzetten van training op maat voor onze klanten. Een oplossing om uw afdeling of team een stap verder te ontwikkelen!

Maatwerkprogramma’s: uw specifieke leervraag voor u ingevuld

Naast onze langere leertrajecten helpen wij u ook door het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerkprogramma’s. Dit zijn kortere leertrajecten waarbij wij één of enkele trainingen voor uw organisatie of sector op maat maken, gericht op een of enkele specifiek leerdoel(en). Weet dat wij een breed scala aan onderwerpen kunnen bieden voor uw maatwerktrajecten. Dit kan technische kennis zijn over bijvoorbeeld accounting of belastingen, maar ook vaardigheidstrainingen, soft skills, business partnering en leiderschap. Een combinatie tussen een maatwerkprogramma en deelname aan open trainingen behoort ook tot de mogelijkheden, net als een combinatie van verschillende klassikale en digitale leervormen.

Heeft u een specifieke vraag voor een maatwerkprogramma of langere leertrajecten, wij helpen u graag. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij hebben op onze website diverse voorbeelden van bouwstenen en trainingen opgenomen, deze zijn zeker niet limitatief. 

Contact

Magda Chrysoulis-Stegeman

Magda Chrysoulis-Stegeman

Senior Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 86 70

Volg ons