Mergers & Acquisitions

Towards a more prominent role for the Supervisory Board

Dit pocketboekje beschrijft de rol van de commissaris in het Mergers & Acquistions (M&A) proces. Dit wordt beschreven aan de hand van de drie verschillende fases die een M&A proces kent: from strategy, to execution and post-deal integration. Bij iedere fase wordt er stilgestaan bij de belangrijkste aandachtspunten voor een commissaris.

Het pocketboekje ‘Mergers & Acquisitions’ vormt onderdeel van de Commissarissen-toolbox. Deze toolbox is speciaal ontwikkeld voor commissarissen en toezichthouders en is gevuld met pocketboekjes waarin relevante corporate governance-onderwerpen aan de orde komen.

Naast Mergers & Acquisitions zijn ook De evaluatie, Remuneratie, De commissaris in de publieke sector en Grip op cultuur en gedrag reeds in pocketvorm verschenen. De serie wordt verder aangevuld met pocketboekjes over onder meer Familiebedrijven, Auditcommittees, Fraude, Juridische aspecten van corporate governance en Governanceverslaggeving.

Op de Commissarissen-toolbox webpagina kunt u de beschikbare pocketboekjes downloaden. Indien u een gedrukt exemplaar van dit pocketboekje wilt ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar corporategovernance@nl.pwc.com.

N.B. Het pocketboekje Mergers & Acquisitions is Engelstalig, alle overige pocketboekjes zijn Nederlandstalig.

Mergers & Acquisitions

Contact

Maarten van de Pol

Maarten van de Pol

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 72 96

Volg ons