Goed voorbereid op 2016

Fiscale tips voor particulieren en bedrijven

Het einde van het jaar komt in zicht. Daarom is nu de tijd om uw fiscale koers te bepalen voordat 2016 zijn intrede doet. In deze publicatie ‘Goed voorbereid op 2016 – Fiscale tips voor particulieren en bedrijven’ hebben we de belangrijkste fiscale tips en aandachtspunten op een rij gezet. Zo kunt u nagaan of u vóór 1 januari 2016 actie moet ondernemen. Daarnaast hebben we ook enkele juridische aandachtspunten opgenomen. Deze uitgave is geschikt voor (familie)bedrijven, de personen daarachter, particulieren en de financiële man of vrouw binnen een onderneming.

De fiscale tips en aandachtspunten zijn gebaseerd op de huidige wetgeving en jurisprudentie. Ook is geanticipeerd op de voorgestelde maatregelen uit het Belastingplan 2016 tot en met de recent verschenen Nota van wijzigingen en andere wetsvoorstellen.

Wilt u na het lezen van deze publicatie meer informatie over de toepassing van een of meer fiscale tips en aandachtspunten? Of hebt u advies nodig? Neemt u dan contact op met uw PwC-adviseur. Die helpt u daarbij graag verder.

Goed voorbereid op 2016

Contact

Knowledge Centre

Rotterdam, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 43 51

Volg ons