2017 Commercial transportation trends

Als u een commercieel transportbedrijf leidt, zijn er op dit moment twee zeer verschillende toekomstbeelden. U kunt verder gaan op de weg die u al bent opgegaan en verstrekt transporteurs met goedkope en betrouwbare service met behulp van gevestigde product- en prestatiedefinities en -metingen. Of u  omarmt innovatie en uw bedrijf lijkt in weinig op wat het ooit was.

Door het inbouwen van geavanceerde voertuiggerelateerde IT-systemen, geautomatiseerde vlootmanagement, cloud-based data analytics, robotica, locatie-detectie en autonome voertuigtechnologieën, heeft u de flexibiliteit en mogelijkheden om te versnellen en u te richten op de meest winstgevende diensten op basis van de veranderende behoeften van uw klanten.

Was het voorheen mogelijk een keuze te maken, nu kan dat niet meer. 2016 was een jaar van doorbraak voor nieuwe technologieën in de commerciële transportindustrie, ook al hebben veel bedrijven deze nog niet omarmd. Hoewel informatiesystemen de afgelopen jaren al zeer disruptief zijn geweest voor logistiek- en transportbedrijven, juist nu worden deze technologieën geïmplementeerd door een reeks nieuwe concurrenten met nieuwe bedrijfsmodellen. 

Wilt u weten welke technologieën tegenwoordig in de commerciële transportindustrie leidend zijn? Lees meer en download de publicatie.

'Transporteurs kunnen efficiënter werken door data-analyses te gebruiken om hun vloot effectiever in te zetten, routes te optimaliseren en verkeersdrukte te voorspellen.'

Isis Bindels, partner

Contact

Isis Bindels

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0) 88 792 36 06

Volg ons