PwC benoemt 45 nieuwe partners en directors

13 juli 2017 -  PwC heeft 9 nieuwe partners en 36 nieuwe directors benoemd met ingang van 1 juli. Het merendeel heeft zich binnen het accountants- en advieskantoor ontwikkeld. Een deel heeft zijn ervaring buiten de organisatie opgedaan en komt PwC nu versterken.

Dit zijn de eerste benoemingen sinds PwC een veranderprogramma is gestart. Het doel daarvan is om een meer purpose geleide en waarden gedreven organisatie te worden. Peter van Mierlo, voorzitter Raad van Bestuur van PwC, is verheugd met de benoemingen. ‘Niet alleen omdat de partners en directors experts zijn in hun vakgebied, maar ook omdat zij ons veranderprogramma mee helpen verwezenlijken. Bij het benoemingsproces is bijvoorbeeld expliciet gekeken hoe de partners en directors uiting geven aan onze waarden, en hoe zij de PwC purpose - bijdragen aan het vertrouwen in de maatschappij en helpen bij het oplossen van belangrijke problemen - als kompas gebruiken in hun dagelijkse werk en bij dilemma’s die zij daarin tegenkomen.’

De nieuwe partners en directors zijn werkzaam in alle takken van PwC: Advisory (16), Assurance (16) en Tax (13). 29 procent van hen is vrouw. PwC streeft ernaar om het percentage vrouwen dat doorstroomt naar leidinggevende posities te vergroten. ‘Daar blijven we ons voor inspannen. De kwaliteit en diversiteit van onze mensen bepaalt immers het succes van onze organisatie’, aldus Van Mierlo.

Contact

Meint Waterlander
Woordvoerder
Tel: +31 (0)88 792 70 00
E-mailadres

Koen Jonker
Persvoorlichter
Tel: +31 (0)88 792 49 82
E-mailadres

Thomas Galestien
Persvoorlichter
Tel: +31 (0)88 792 61 77
E-mailadres

Volg ons