Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Transparantieverslag 2019-2020

Het publiek belang voorop stellen en zekerheid geven in onzekere tijden. Het raakt de kern van het accountancyvak.

In het transparantieverslag neemt de directie van PricewaterhouseCoopers Accountants N.V u mee in haar reflecties over boekjaar 2019/2020, informeert zij u over verschillende ontwikkelingen in het afgelopen jaar en de vorderingen die zijn gemaakt om ons werk beter en relevanter te maken en kijkt zij vooruit naar de uitdagingen die het komend jaar te wachten staan.

Download het verslag

(PDF: 3,8mb)

Kwaliteit leveren is meer dan alleen een goede jaarrekeningcontrole. Het gaat ook om het verder helpen van de door ons gecontroleerde organisaties. Bijvoorbeeld door hen uit te dagen op hun frauderisico’s of het rapporteren over hun impact op het klimaat met niet-financiële informatie. Thema’s die niet alleen relevant zijn voor hen, maar voor onze samenleving als geheel. Zo bouwen we samen aan een duurzame, betrouwbare en nieuwe morgen. Want morgen maak je samen_

Transparantieverslag intro
×
In gesprek met onze collega’s
Zekerheid in onzekere tijden
Voor veel ondernemingen brengt de coronacrisis een onzekere tijd met zich mee. Hoe geef je als accountant dan zekerheid bij jaarrekeningen die nu worden opgesteld? Hoe houd je samen de kwaliteit van datgene wat in het maatschappelijk verkeer wordt gebracht hoog? In deze vlog bespreken we enkele ervaringen.
Volgende
Vorige
×
In gesprek met onze collega’s
Het eerlijke gesprek
Je moet als accountant gewoon je rug recht houden, hoe moeilijk kan dat nu zijn? Hoe kun je de gebruikers van de jaarrekening op een juiste manier te informeren over de risico's en onzekerheden die bij organisatie bestaan? In deze vlog bespreken we het belang van het eerlijke gesprek.
Volgende
Vorige
×
In gesprek met onze collega’s
Impact Covid-19 op onze vaktechniek
Onze vaktechnische collega’s zijn de afgelopen jaren meer (verplicht) betrokken bij complexe en ingewikkelde vraagstukken. De impact van Covid-19 op de jaarrekening is zo'n vraagstuk. In deze vlog bespreken we hoe zij onze controleteams daarbij helpen.
Volgende
Vorige
×
In gesprek met onze collega’s
Thuiswerken
Hoe ervaren onze jonge(re) collega's het thuiswerken en het werken op afstand met onze klanten? In deze vlog bespreken we dit met de voorzitter van onze Young Assurance Board.
Volgende

Contact

Aram Goudsmit

Persvoorlichter, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)64 513 27 41

Volg ons