Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Sport

In de sport wordt gewerkt aan het ontwikkelen van ontdekte talenten. Dat gebeurt ook binnen PwC. We bieden goede omstandigheden en veel mogelijkheden voor ambitieuze mensen om zich verder te ontwikkelen. Ook willen we sporters graag in de gelegenheid stellen de beste prestaties neer te zetten.

Playback of this video is not currently available

0:01:07

Bedankt voor 29 jaar partnership

KNVB

PwC was van 1991 tot 2020 een trotse sponsor van Oranje. We droegen en dragen nog steeds het Nederlandse voetbal en de nationale elftallen een warm hart toe. De sponsoring stelde ons in de gelegenheid om samen met onze gasten, studenten en onze medewerkers de elftallen toe te juichen bij de wedstrijden. Daarnaast droeg het bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid. 

Ook deelden we onze kennis met de KNVB. Zo hebben we samen met de KNVB informatieavonden georganiseerd om voetbalclubs te adviseren hoe zij zich konden voorbereiden op de invoering van IBAN, het nieuwe Europese betalingssysteem. Hetzelfde hebben we ook gedaan over allerlei fiscale ontwikkelingen die vooral de amateurvoetbalclubs raken, zoals op het gebied van loonbelasting en btw.

Renate de Lange-Snijders, lid van de raad van bestuur van PwC: 'Vanuit onze merkbelofte ‘morgen maak je samen’ zijn we met het merk PwC een nieuwe weg ingeslagen en willen de ruimte en vrijheid hebben om te bekijken welke activiteiten daar in de toekomst het beste bij passen. Vanzelfsprekend beëindigen we een relatie van bijna dertig jaar niet zomaar. De KNVB zal een speciale plek in ons oranje hart houden. Wij danken de KNVB voor de bijzondere samenwerking.'

{{filterContent.facetedTitle}}

Contact

David Verweij

Consultant Corporate Sponsorships, PwC Netherlands

Volg ons