Sport

In de sport wordt gewerkt aan het ontwikkelen van ontdekte talenten. Dat gebeurt ook binnen PwC. We bieden goede omstandigheden en veel mogelijkheden voor ambitieuze mensen om zich verder te ontwikkelen. Ook willen we sporters graag in de gelegenheid stellen op het veld de beste prestaties neer te zetten.

KNVB

PwC is al vanaf 1992 een trotse sponsor van Oranje. Wij hebben talloze redenen om sponsor van de KNVB te zijn. Zo dragen wij het Nederlandse voetbal en de nationale elftallen een warm hart toe. Het stelt ons in de gelegenheid om samen met onze gasten, studenten en onze medewerkers de elftallen toe te juichen bij de wedstrijden, het draagt bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid et cetera Maar van al die redenen blijft één belangrijk argument vaak onderbelicht, namelijk dat we het gewoon ontzettend leuk vinden. En daarom zijn wij al zo lang een trouwe supporter en sponsor van Oranje en het Nederlandse voetbal.

Ook delen we onze kennis met de KNVB. Zo hebben we samen met de KNVB informatieavonden georganiseerd om voetbalclubs te adviseren hoe zij zich konden voorbereiden op de invoering van IBAN, het nieuwe Europese betalingssysteem. Hetzelfde hebben we ook gedaan over allerlei fiscale ontwikkelingen die met name de amateurvoetbalclubs raken, zoals op het gebied van loonbelasting en BTW.

WorldCoaches

Sinds het WK in Zuid-Afrika in 2010 hebben we een nadrukkelijke maatschappelijke dimensie aan onze sponsorrelatie met de KNVB toegevoegd door onder andere partner te worden van WorldCoaches. Dit is het internationale maatschappelijke programma van de voetbalbond. Via dit programma leidt de KNVB samen met lokale organisaties in ontwikkelingslanden voetbalcoaches op. Deze WorldCoaches begeleiden kinderen met voetbal maar geven bijvoorbeeld ook voorlichting over criminaliteit en hiv/aids. WorldCoaches wil rolmodellen creëren voor de jeugd, ruimte geven aan hun talenten en zo de samenleving versterken. Daarnaast heeft PwC ook projecten van WorldCoaches in Mozambique en Kenia ondersteund. Wij dragen dit initiatief een warm hart toe omdat wij ervan overtuigd zijn dat sport mensen bindt, bijdraagt aan een betere toekomst en stimuleert tot ontwikkeling.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

David Verweij

Consultant Corporate Sponsorships, PwC Netherlands

Volg ons