IJ-prijs 2019

Komend jaar wordt alweer de 21e editie van de IJ-prijs uitgereikt. De IJ-prijs is een prijs voor ondernemers die hun sporen hebben verdiend en een grote bijdrage hebben geleverd aan de internationale profilering van Amsterdam en de economische ontwikkeling van de stad. De prijs is een initiatief van de gemeente Amsterdam en PwC. Ook dit jaar zijn wij weer opzoek naar een waardige kandidaat!

In de afgelopen jaren is de IJ-prijs uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Dat bewijzen de eerdere winnaars. In 2018 ging de prijs naar Boudewijn Poelmann, oprichter en directievoorzitter van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen NV (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij) en van Novamedia.

Weet u een waardige opvolger? Iemand die in de voetsporen kan treden van de eerdere winnaars? Kent u iemand die een duidelijke bijdrage levert of heeft geleverd aan de internationale profilering en de economische ontwikkeling van de stad Amsterdam? Meld hem of haar dan nu aan door het invullen van ons aanmeldformulier.

Wij ontvangen uw aanmelding graag vóór woensdag 23 januari  waarna de jury, onder voorzitterschap van Udo Kock de winnaar van de IJ-prijs 2019 zal kiezen.

Mocht u naar aanleiding van deze oproep nog vragen hebben, neemt u dan contact op

Kandidaat aanmelden

De IJ-prijs is een initiatief van de gemeente Amsterdam en PwC en wordt jaarlijks toegekend aan een persoon die een belangrijke bijdrage levert, of heeft geleverd aan economische, maatschappelijke of culturele ontwikkeling en/of promotie van Amsterdam.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Contact

Wouter Poot

Partner

Tel: +31 (0)88 792 50 39

Volg ons