(dis)Ability

PwC is geïnteresseerd in het talent en niet in de beperking. Daarnaast willen we geen talent missen omdat het menselijk kapitaal onze organisatie zo sterk maakt en daarin betrekken we iedereen. Kijkend naar de arbeidsmarkt blijkt het aannemen van mensen met een afstand hiertoe vaak niet vanzelf sprekend te gaan. Daarom zetten we ons actief in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen en een duurzame arbeidsplaats binnen onze organisatie te bieden. We zijn namelijk niet geïnteresseerd in de beperking maar in het talent. In de afgelopen jaren zijn verschillende collega’s succesvol duurzaam geplaatst. Uitdaging blijft het vinden van de juiste profielen (hoog opgeleid en ambitieus) en deze te linken met de bestaande PwC vacatures. In de loop der jaren hebben we al verschillende rol modellen en best practices ontwikkelt waar we trots op zijn.

Playback of this video is not currently available

Playback of this video is not currently available

Hoe is het om bij PwC te werken terwijl je een beperking

Bij PwC kijken we naar de talenten van mensen en niet naar hun beperkingen. Hoe is het om te werken bij PwC terwijl je een beperking hebt? Vier van onze collega's vertellen hoe hun dag eruit ziet.

Daarnaast hebben we het (dis)Ability netwerk, wat ons jongste diversiteitsnetwerk is, voor PwC’ers met een arbeidsuitdaging, hun leidinggevenden en geïnteresseerden. (dis)Ability draagt bij aan het aantrekken en binden van deze doelgroep. Wij willen nieuwe collega’s met een arbeidsuitdaging helpen bij een goede start en bij het verloop van hun carrière. Bij PwC focussen we niet op de beperkingen maar op de kansen en mogelijkheden.

Contact

Hayat Ihataren

Director, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 73 11

Tarik Samandar

Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 238 19 39

Caspar van den Berg

Caspar van den Berg

Associate Social Return on Investment, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)68 357 69 88

Volg ons