SDG Experience

De SDG Experience zal de wereld over gaan reizen om meer mensen te inspireren!

De SDG Experience laat mensen de urgentie van de Sustainable Development Goals (SDG’s) inzien en toont tegelijkertijd hoe nieuwe technologie oplossingen kan bieden voor grote mondiale problemen. Deze ervaring laat zien hoe nieuwe technologieën en individuele acties kunnen bijdragen aan het behalen van de SDG's. De SDG Experience bestaat uit verschillende ervaringen, namelijk de SDG Dome, de SDG VR en de SDG Kids. Het vergroot op een innovatieve manier de bewustwording.

De SDG Experience is een spannende en interactieve manier om mensen en organisaties te inspireren actie te ondernemen voor de SDG’s. We hebben de SDG Experience ontwikkeld in samenwerking met Rooftop Immersive Studio en The Ark.

loading-player

Playback of this video is not currently available

De SDG Dome

Deze overweldigende ervaring combineert VR met een ononderbroken 360-graden-projectie van de grootste wereldproblemen. Als organisatie heeft u de mogelijkheid om de SDG Dome naar uw organisatie te laten komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer over de SDG Dome

Aanverwante experiences

Naast de SDG Dome hebben we de SDG Kids en de SDG VR ontwikkeld. Als organisatie heeft u de mogelijkheid de SDG Dome en/of deze aanverwante experiences op uw eigen locatie en events neer te zetten. De content kan worden afgestemd op uw branche of andere wensen.

Meer over aanverwante experiences

Media & evenementen

Benieuwd naar publicaties, blogs en artikelen waarin de SDG Experience wordt genoemd? Of ben je benieuwd naar alle plaatsen waar de SDG Dome en aanverwante experiences zijn geweest? Klik hier voor een overzicht.

Meer over SDG Dome in de media

In samenwerking met:

Contact

Wineke Haagsma

Head of CR, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 54 24

Annemiek Bosboom

Program manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 66 18

Volg ons