Corporate Responsibility

Wij willen bouwen aan vertrouwen. Vertrouwen in bedrijven, in de samenleving en in de toekomst. Wij geloven dat we, samen met onze klanten, verschil kunnen maken door onze kennis, vaardigheden en ons netwerk in te zetten voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Op deze pagina vindt u informatie over onze visie op Corporate Responsibility, onze maatschappelijke initiatieven en onze circulaire ambitie (inclusief milieumaatregelen).

Strategie

We leven in turbulente tijden, waarin onderling afhankelijke megatrends het tempo versnellen van verandering en volatiliteit in de wereld. Wij beschouwen duurzaamheid niet alleen als een continue verbetering van business-as-usual, maar ook als iets waarmee we aan de wereld bijdragen.

Lees meer

Stakeholdermanagement

Onze stakeholders – de maatschappij, onze klanten en onze mensen - zijn belangrijk voor ons. Zij geven richting aan onze strategie en bepalen of wij onze ambitie verwezenlijken om voor hen van belang te zijn.

Lees meer

Verantwoord ondernemen

Wij zijn overtuigd van onze verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst. Daarom vinden we verantwoord ondernemen van het allergrootste belang. Het is een voorwaarde voor een betere wereld en voor ons succes daarin op de lange termijn.

Lees meer

Maatschappelijke betrokkenheid

Behalve voor klanten zetten wij onze talenten ook in voor maatschappelijke projecten. Niet met geld, maar met onze kennis en kunde ondersteunen we grote en kleine maatschappelijke organisaties.

Lees meer

Milieumaatregelen

In 2030 wil PwC volledig circulair en klimaatneutraal zijn. Om deze ambitie te bereiken, hebben we al verschillende maatregelen genomen. Hierna leest u een aantal voorbeelden van onze initiatieven.

Lees meer

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Wineke Haagsma

Head of CR, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 54 24

Volg ons