Webinar voor woningcorporaties: Zet de huurder centraal met Salesforce

Op zoek naar inspiratie hoe u de dienstverlening richting uw huurders kunt digitaliseren en naar een nog hoger plan kunt brengen?

Efficiënte processen rondom huurcontracten, onderhoud, betalingen en het verhogen van huurderstevredenheid zijn waarschijnlijk binnen uw woningcorporatie ook onderwerp van gesprek. PwC inspireert en helpt u graag, in samenwerking met onze partner Salesforce.

Daarom nodigen wij u uit voor een interactief webinar waarin we ingaan op trends, uitdagingen en kansen voor woningcorporaties in relatie tot het klantcontact en het bieden van één platform voor huurders. We doen dit o.a. middels een demo door Stadlander, dat al een aantal jaar het Salesforce platform gebruikt.

De online sessie 'Zet de huurder centraal met Salesforce' vindt plaats op 3 november 2020 van 13.30 tot 14.45 uur. 

Wij kijken uit naar uw deelname.

Datum & Locatie

Dinsdag 3 november 2020 van 13.30 tot 14.45 uur – virtueel evenement

Doelgroep

De doelgroep voor deze sessie zijn bestuurders (met in hun portefeuille o.a. bedrijfsvoering en/of dienstverlening), managers klantcontactcentra, managers bedrijfsvoering en IT-managers.

Programma

13.30 – 13.35 uur

  • Introductie
13.35 – 14.40 uur
  • Trends, uitdagingen en kansen woningcorporaties in relaties tot klantcontact, optimaliseren onderhoud, etc. (Sander Primavera, PwC)
  • Demo van Stadlander (Henk Stoutjesdijk en Marizella van Ast)
  • Salesforce oplossingen voor uitdagingen woningcorporaties (Neeltje Haaima, Salesforce)
  • Praktische kanten van Salesforce implementatie (Klaas Jansen, PwC)
  • Vragen en discussie

14.40 – 14.45 uur

  • Afsluiting

Aanmelden

Required fields are marked with an asterisk(*)

Date:Tuesday 03 November 2020

Location:Webex

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Harco Enting

Harco Enting

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (088) 792 26 72

Volg ons