SAP S/4HANA Central Finance event - 28 juni 2019

Doe mee met onze co-hosted sessie met SAP, waarin we u inzicht bieden in hoe uw organisatie harmonisatie van gegevens mogelijk kan maken, processen kan optimaliseren en de toepassing van cognitieve automatisering in bedrijfsfinanciering kan bereiken, allemaal op een enkel platform dat bekend staat als SAP S/4HANA Central Finance (CFIN).

Central Finance is een SAP-toepassing die consistente en nauwkeurige financiële rapportage mogelijk maakt in organisaties met een grotendeels gedistribueerd systeemlandschap. Central Finance stelt organisaties in staat om de mogelijkheden van SAP S/4HANA Finance aan te nemen terwijl er aanzienlijk minder te verstoringen plaats hoeven te vinden.

Tijdens deze ochtend deelt Heineken zijn ervaringen met u over SAP S/4HANA Central Finance en zijn SAP- en PwC specialisten aanwezig die u meer vertellen over ‘ins and outs’ van SAP S/HANA.

Deze bijeenkomst is interessant voor organisaties die over meerdere ERP-platforms beschikken binnen hun werkmaatschappijen, agressieve fusies en overnames uitvoeren en een anorganisch groeimodel of zich ontwikkelende bedrijfsmodellen hebben.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar plaatsen zijn beperkt dus registreer u snel. 

Doelgroep

CFO/C-level

Datum & Locatie

28 juni 2019 van 09:00 – 13:00 in de PwC Executive Room

Aanmelden

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Ragnar van der Valk

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 63 18

Nerosh Raga

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 28 78

Volg ons