Customer Outreach

Een interactief webinar door PwC & Salesforce

Het is ons een genoegen u uit te nodigen om met PwC en Salesforce deel te nemen aan ons interactieve webinar "Customer Outreach", de derde en laatste in onze reeks webinars over KYC.

Dit is de derde webinar op rij. We zijn begonnen met de algemene benadering voor KYC: de klant op de eerste plaats. De tweede was gericht op het op elkaar afstemmen van front-, mid- en backoffice. In de laatste van dit jaar zit de klant letterlijk op de bestuurdersstoel wat leidt tot een verhoging van de klanttevredenheid, versnelling van onboarding en een veel efficiënter operationeel proces. Je ervaart het standpunt van onze klanten en krijgt inzicht om grote pijnpunten vanuit het perspectief van de klant op te lossen. Uiteindelijk begint het allemaal met transparantie op basis van het One Customer 360-overzicht. Sluit u op deze dag aan bij onze KYC-experts en externe sprekers.

Tijdens het webinar zullen de experts van PwC en Salesforce uitleggen hoe banken deze uitdagingen kunnen aanpakken en KYC-journeys kunnen creëren die aan het ontwerp voldoen en die rekening houden met continue CDD. Daarnaast willen we graag met u in gesprek gaan over de uitdagingen die u mogelijk tegenkomt en de best practices die u zou willen delen.

Schrijf je nu in om met ons mee te praten op 7 december. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons webinar!

Datum & Locatie

Maandag 7 december – virtueel evenement/webinar

Programma

15:00 - 15:05 opening & introductie
15:05 - 15:15 veranderende klantverwachtingen
15:15 - 15:35 interview
15:35 - 15:55 demo
15:55 - 16:00 wrap up en afsluiting

Doelgroep

Midden tot senior niveau (COO, hoofd compliance, hoofd klantcontactcentra, compliance managers, program managers) de financiële sector (banken, verzekeraars)

Aanmelden

Required fields are marked with an asterisk(*)

Date:Monday 07 December 2020

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement (inclusief internationale gegevensuitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Adel Kadric

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 007 91 76

Volg ons