Hét Miljoenenontbijt

16 en 18 september 2020

Eén ding is zeker: de derde dinsdag van september gaat er dit jaar heel anders uitzien. Vanwege de huidige situatie bieden wij u ons jaarlijkse Miljoenenontbijt aan in de vorm van een bijzondere live ontbijt-uitzending met interessante tafelgasten. Hét Miljoenenontbijt is onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst rondom de Miljoenennota. 

Voor de uitzending in Rotterdam worden de gasten verwelkomd vanuit VNO-NCW Rotterdam en regio Rijnmond, Rotterdam Young Maritime Board en PwC. En de uitzending in regio Utrecht wordt georganiseerd door PwC in samenwerking met ING, VNO-NCW Midden en Economic Board Utrecht (EBU).

Hét Miljoenenontbijt Rotterdam

Woensdag 16 september 2020
Live ontbijt-uitzending, Rotterdam
08.00 - 10.00 uur

Meer informatie en aanmelden

Hét Miljoenenontbijt Utrecht

Vrijdag 18 september 2020
Live ontbijt-uitzending, regio Utrecht
08.00 - 10.00 uur

Meer informatie en aanmelden

Fiscale afterparty

Traditiegetrouw heeft u na afloop van het plenaire programma van zowel Rotterdam als Utrecht (dat ongeveer 1 uur zal duren) de mogelijkheid om de Fiscale Afterparty virtueel bij te wonen waarin Robert Schwarz, belastingadviseur bij PwC, u bijpraat over het Belastingplan 2021 en andere fiscale actualiteiten. 

PE-Punten

Ook dit jaar hebben Accountants (RA/AA), Registercontrollers (RC’s) en NOB-leden de mogelijkheid 1 PE-uur/punt te ontvangen door het volgen van het onderdeel ‘De Fiscale Afterparty’.

  • PE-uren/punten: Zorg dat u alle opgevraagde gegevens registreert bij aanmelding. Uw deelname aan het seminar wordt geregistreerd op tijd (1 volledig uur) en dient als bewijs voor deelname.
  • PE-uren Accountants: De opleidingen van PwC’s Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente
    Educatie van het NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 1 PE-uur. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.
  • PE-punten RC’s Registercontrollers: krijgen door het volgen van de training 1 PE-punt. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname.

Contact

Edwin van Wijngaarden

Edwin van Wijngaarden

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 38 13

Philip Vossenberg

Philip Vossenberg

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 41 72

Sabien van de Weerdt

Eventmanager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)6 39 277 687

Volg ons