Hét Miljoenenontbijt

18 en 20 september 2019

Hét Miljoenenontbijt is onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst rondom de Miljoenennota en wordt georganiseerd door VNO-NCW, ING en PwC. Daarnaast is in Utrecht de Economic Board Utrecht (EBU) mede-organisator.  

Dit jaar organiseren wij Hét Miljoenenontbijt op woensdag 18 september 2019 in regio Rotterdam en op vrijdag 20 september in regio Utrecht. Ook dit jaar gaan we in op wat de maatregelen van het kabinet voor uw organisatie betekenen en laten we politici, economen en belastingspecialisten aan het woord.

Hét Miljoenenontbijt Rotterdam

Woensdag 18 september 2019
De Doelen, Rotterdam
07.00 - 11.00 uur

Meer informatie en aanmelden

Hét Miljoenenontbijt Utrecht

Vrijdag 20 september 2019
KNVB Campus, Zeist
07.30 - 11.30 uur

Meer informatie en aanmelden

PE-uren accountants (AA’s en RA’s)

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van de NBA. Door het volgen van het onderdeel ‘Fiscale Afterparty’ krijgen accountants (AA en RA) 1 PE-uur. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname.

PE-punten registercontrollers (RC’s)

Registercontrollers krijgen door het volgen van het onderdeel ‘Fiscale Afterparty’ 1 PE-punt. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname.

PE-uren NOB

Naar het oordeel van the Academy voldoet de ‘Fiscale Afterparty’ aan de normen en voorwaarden voor onderwijs als gesteld in het PE-reglement van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en kwalificeert derhalve voor 1 PE-uur. U ontvangt binnen 4 weken na afloop van de training een certificaat van deelname.

Contact

Stephanie van Weerdenburg

Senior Projectcoordinator, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 54 58

Volg ons