Het doorbreken van de silo’s: KYC in de front office

Een interactief webinar door PwC & Salesforce

Tijdens het webinar Breaking the silos: KYC in the front office, zullen de experts van PwC en Salesforce inzoomen op de uitdagingen waar financiële instellingen mee te maken hebben bij het op één lijn brengen van front, middle en back office rond het onderwerp KYC compliance. Tijdens dit webinar zullen we een interactieve sessie hebben met de deelnemers over oplossingen om KYC compliance te garanderen, terwijl we tegelijkertijd een business focus behouden, de kosten van compliance beperken en een verbeterde klantervaring bieden.

Belangrijkste onderwerpen:

  •  KYC in de front office
  • Het verbinden van de front, middle en back office
  • Stroomlijnen van de ervaring

Meld u nu aan voor dit webinar op 23 september a.s. de tweede in onze serie over KYC op 23 september. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij ons gesprek!

Datum & Locatie

Woensdag, 23 september 2020 – virtueel evenement/webinar

Programma

13:00 – 13:10 Introductie
13:10 – 13:25 KYC in de front office
13:25 – 13:40 De silo’s verbinden
13:40 – 13:55 Delen van ervaringen
14:55 – 14:00 Afsluiting

Doelgroep

Midden tot senior niveau (COO, hoofd compliance, hoofd klantcontactcentra, compliance managers, program managers) de financiële sector (banken, verzekeraars)

Aanmelden

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Leontine Admiraal

Leontine Admiraal

Senior Manager, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 44 00

Volg ons