Eindejaarsbijeenkomst 2019

Zoals ieder jaar, organiseren wij ook dit jaar weer een eindejaarsbijeenkomst. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst op 28 november 2019 van 15:00 - 18:30 uur op Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag.

De eindejaarsbijeenkomst bestaat uit twee workshops. Tijdens de eerste workshop praten wij u bij over de actualiteiten op het gebied van fiscaliteit. 

In de tweede workshop gaan wij in op de Wet Arbeidsmarkt in Balans en de wet DBA: welke impact heeft dit op uw organisatie? En waar staan we nu? De HR-verantwoordelijke binnen uw organisatie is ook van harte welkom.

Met het bijwonen van het hele programma kunt u twee PE-punten verdienen.

U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groeten,
Almar van Keulen en Kees Alserda

Datum & Locatie

28 november 2019, 15:00-18:30                

Landgoed Lauswolt,
Van Harinxmaweg 10, 9244 CJ Beetsterzwaag

Programma

15:00 Ontvangst
15:30 Workshop 1: Actualiteiten op het gebied van fiscaliteit 
16:30 Pauze
16:45 Workshop 2: Wet arbeidsmarkt in balans en wet DBA
17:45 Borrel

Doelgroep

Financials en hun HC-collega's

PE-uren Accountants

De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 2 PE-uren. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

PE-punten RC’s

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 2 PE-punten per module. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training. 

Aanmelden Eindejaarsbijeenkomst 2019

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Greetje van der Veen

Management Assistent, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 17 70

Volg ons