Coronavirus impacts and updates webinar 3

De coronacrisis is in een nieuwe fase beland. De snelle toename van het aantal ziekenhuisopnames is voorbij, het aantal patiënten op de ic neemt af. Dus richt het vizier zich op de gefaseerde opstart van de nieuwe anderhalvemetersamenleving. De overheid gaat in deze week ook aanvullende maatregelen bekendmaken. Over deze maatregelen en de mogelijke impact ervan, organiseerden wij een derde coronavirus impacts & updates webcast op 27 mei van 16 tot 17 uur jongstleden.

U kunt de webcast hier terugkijken.

In deze derde webcast gaan we dieper in op de volgende onderwerpen:

  • Welke financieringsmogelijkheden zijn er op de korte en langere termijn en hoe kunt u hiervan gebruikmaken? Door Edwin van Wijngaarden en Ard Burgers, financieringsspecialisten PwC. Tevens toelichting op de garantie ondernemingsfinanciering (GO-C) door Eelco Gelauff, Sector directeur Retail, en Rob van de Ven, Financieringsspecialist bij ABN AMRO Bank. 
  • Het aanpassen van de personeelskosten aan de nieuwe werkelijkheid, inclusief omscholing. Door Bastiaan Starink en Nicolien Borggreve People & Organization-specialisten PwC.
  • Q&A

Datum & Locatie

Woensdag 27 mei 16.00 -17.00

Doelgroep

Alle sectoren

Contact

Edwin van Wijngaarden

Edwin van Wijngaarden

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 38 13

Volg ons