Alumni event 2019 regio Zuidwest

Op donderdag 21 maart 2019 vindt het jaarlijkse alumni event voor de regio Zuidwest plaats!

Deze datum valt samen met de eerste kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal, waar PwC al jaren hoofdsponsor van is. We nodigen je dan ook graag uit om samen met andere alumni de EK-kwalificatiewedstijd Nederland - Wit Rusland bij te wonen. Na een inhoudelijk gedeelte op ons Rotterdamse kantoor, vertrekken we gezamenlijk met bussen naar De Kuip. Meer detailinformatie over het programma vind je hieronder.

Meld je snel aan voor deze bijzondere Alumni bijeenkomst. We hebben uiteraard niet de gehele Kuip tot onze beschikking, het aantal beschikbare kaarten is gelimiteerd. Dit betekent dat we wellicht een aantal van jullie moeten teleurstellen. Begin maart ontvang je van ons de definitieve bevestiging.

Mocht je alleen aan het inhoudelijke gedeelte op kantoor Rotterdam willen deelnemen, laat het ons apart weten door een bericht te sturen naar Alumni Office.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op 21 maart 2019!

Met vriendelijke groet,

Edwin van Wijngaarden - Partner Deals - Regioleider Zuidwest
Robert Schwarz - Director Tax

NB. Je kunt je niet alleen inschrijven voor de wedstrijd. Bij aanmelding neem je deel aan het gehele programma of alleen aan het eerste gedeelte. 

Aanmelden voor het Alumni event

Contact

Robert Schwarz

Senior director Tax, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 39 57

Edwin van Wijngaarden

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 38 13

Volg ons