Alumni event 2019 regio Utrecht

Op dinsdag 28 mei 2019 organiseren wij weer een Alumni Event voor Regio Utrecht! Dit Alumni Event is ter vervanging van 11 maart j.l. Deze datum bleek voor veel alumni niet passend.

Na een (te) lange periode waarin er te weinig aandacht is geweest voor ons alumni netwerk willen wij ons alumni programma nieuw leven inblazen. We vinden het belangrijk en leuk om contact te houden met 'onze' mensen en we krijgen vanuit onze alumni ook terug dat die behoefte er ook is. Wat ons betreft is dit event dan ook de aftrap van een breder programma!

Het event zal in het teken staan van het thema 'Digital' waarbij we onder begeleiding van een facilitator een blockchain game zullen spelen. Als inleiding geeft Philip Vossenberg (regioleider Noord Oost Centrum) een update van de ontwikkelingen in de regio en binnen PwC. Heb jij zin je oud-collega’s weer te ontmoeten? En ben je benieuwd naar onze informele en inspirerende werkomgeving op ons verbouwde kantoor in Utrecht? Meld je dan aan voor dit gezellige Alumni Event!

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten op 28 mei!

Met vriendelijke groet,
Partners & directors van regio Utrecht

Aanmelden voor het Alumni event

Alumni Event

Programma

15:00 – 15:30 Ontvangst op kantoor Utrecht
15:30 – 15:45 Welkomstwoord Phillip Vossenberg
15:45 – 17:00 Blockchain game
17:00 – 19:00 Borrel

Contact

Philip Vossenberg

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 41 72

Volg ons