Actualiteitenseminar: Financiële Verslaggeving en Fiscaliteiten

Op veler verzoek nodigen wij u graag uit voor het actualiteitenseminar "Financiële Verslaggeving en Fiscaliteiten" op dinsdag 10 december 2019. Dit seminar zal gehouden worden op ons PwC kantoor in Rotterdam. De bijeenkomst staat in het teken van van de recente ontwikkelingen op het gebied van jaarverslaggeving en fiscaliteit en we nemen u mee naar de “Future of Finance”. Bij actualiteiten kunt u denken aan bijvoorbeeld de gevolgen van de Brexit en XBRL, update wettelijke vereisten, RJ 2019 en IFRS of Belastingen naar de winst.

Met het thema ‘Future of Finance” nemen wij u mee in de toekomst. Technologische ontwikkelingen zoals robotics, cloud computing en business intelligence tools hebben een grote impact op de finance functie binnen bedrijven. Dat vraagt een andere inrichting en aansturing van de financiële afdeling. Deze moet flexibel, wendbaar en nieuwsgierig zijn. Aan de hand van meerdere praktijkvoorbeelden zullen Henk Pieter den Boer en Annemieke van Beek de urgentie en snelheid van deze veranderingen maar ook de kansen voor u inzichtelijk maken. Robert Paltan en Renick van Oosterbosch praten u bij over de laatste ontwikkelingen en vereisten rondom de jaarverslaggeving. Jaap Pronk neemt de actualiteiten rondom fiscaliteit voor zijn rekening.

Na afloop van het seminar is er onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid om met elkaar bij te praten.

Programma

14:15  Ontvangst
14:50

Welkomstwoord (Edwin van Wijngaarden, Regioleider Zuidwest)

14:55

Actualiteiten jaarverslaggeving 
(Rob Paltan en Renick van Oosterbosch, PwC Assurance)

15:50 Actualiteiten fiscaliteit (Jaap Pronk, PwC Tax)
16:50 Pauze
17:05 Future of Finance (Henk Pieter den Boer en Annemieke van Beek, PwC Advisory)
18:00 Borrel en gelegenheid tot napraten
19:00 Einde

Datum, locatie & tijd

10 december 2019
Van 14:15 tot 19:30

PwC Rotterdam,
Fascinatio Boulevard 350,
3065 WB Rotterdam

PE-punten

PE-uren Accountants
De opleidingen van the Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 3 PE-uren. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

PE-punten RC’s
Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 3 PE-punten per module. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

Contact

Femke Alsemgeest

Associate, PwC Netherlands

Tel: (0)88 792 58 10

Volg ons