Actualiteitenseminar: Financiële Verslaggeving en Fiscaliteiten

Op 8 december 2020, de 2e dinsdag van december, organiseert PwC voor het tweede achtereenvolgende jaar het actualiteitenseminar “Financiële Verslaggeving en Fiscaliteiten”. Dit jaar in een digitale editie. De bijeenkomst staat in het teken van de recente ontwikkelingen op het gebied van jaarverslaggeving en fiscaliteit en we nemen u mee naar de “Future of Finance”. 

Marvin de Ridder behandelt de actualiteiten rondom fiscale beheersing en doorontwikkeld horizontaal toezicht, en zoomt onder andere in op de vraag welke opties er voor belastingplichtigen zijn op dit vlak. Robert Paltan en Rik van Maanen praten u bij over de laatste ontwikkelingen en vereisten rondom de jaarverslaggeving. U kunt bijvoorbeeld denken aan de gevolgen van Covid-19 op de jaarverslaggeving en de belangrijkste wijzigingen in RJ en IFRS voor verslagjaren die beginnen op of na 1 januari 2020. Met het thema ‘Future of Finance’ nemen wij u mee in de toekomst. De rol van Finance verandert doordat businessmodellen veranderen, een overvloed aan data en door technologische ontwikkelingen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zullen Jorien Beckers en Annemieke van Beek vertellen wat er tijdens en na de transformatie van de finance functie wordt verwacht van finance professionals.

Aan deze bijeenkomst zijn voor AA’s en RA’s 3 PE-uren of voor RC’s 3 PE-punten verbonden. NOB-leden hebben de mogelijkheid 1 PE-uur/punt te ontvangen door het volgen van het onderdeel ‘Fiscale actualiteiten’.

Aanmelden kan via de webpagina, u ontvangt per e-mail een bevestiging. Wij kijken uit naar uw deelname op dinsdag 8 december aanstaande!

Aanmelden voor het seminar

Datum en tijd

Dinsdag 8 december
09:00 – 12:00 uur

Programma

09:00 - 09:10 Welkomstwoord (Edwin van Wijngaarden, Regioleider Zuidwest)
09:00 - 10:00 Actualiteiten Fiscaliteiten (Marvin de Ridder)
10:00 - 10:05 Pauze
10:05 - 10.50 Actualiteiten Financiële verslaggeving (Robert Paltan en Rik van Maanen)
10:50 - 11:00 Pauze
11:00 - 11:50 Future of Finance (Jorien Beckers en Annemieke van Beek)
11:50 - 12:00 Afsluiting

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Doelgroep

CFO, Controller, Financial controller, Concerncontroller, Tax manager, Group controller.

PE-uren Accountants

De opleidingen van PwC’s Academy voldoen aan de vereisten voor Permanente Educatie van het NBA. Door het volgen van deze training krijgen accountants (RA/AA) 3 PE-uren. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

PE-punten RC’s

Registercontrollers krijgen door het volgen van de training 3 PE-punten per module. Wij verstrekken u een certificaat van deelname na afloop van de training.

Contact

Voor vragen met betrekking tot dit seminar kunt u contact opnemen met Suzanne Rayer.

Contact

Edwin van Wijngaarden

Edwin van Wijngaarden

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 38 13

Suzanne Rayer

Expert Team Events, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 42 55

Volg ons