Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Post Covid (tax) value drivers of M&A (Engels)

Vanwege recente ontwikkelingen omtrent SPACs is deze webcast gericht op de SPAC en hoe u zich kunt voorbereiden op een SPAC-deal.

De verwachting was dat Covid-19 zou resulteren in verdisconteerde waarderingen van ondernemingen en daarmee tot andere transactiestructuren om onzekerheden omtrent waarde te beperken. Hoewel wij voorbeelden zien die deze onzekerheden aanpakken, zien wij ook een significante stijging in waarderingen en is de concurrentie nog heviger. Dit niet in de laatste plaats vanwege de SPAC-boom van eind 2020 en begin 2021. Dit zal resulteren in zwaardere competitie tussen investeerders ten aanzien van premium assets, met daarbij voornamelijk een focus op bedrijven met technologiegerichte, ESG, innovatieve of disruptieve bedrijfsmodellen. Hoewel veel fiscale en juridische kwesties vergelijkbaar zullen zijn met traditionele transacties, vereisen het proces, de snelheid en de kenmerken van een SPAC-deal een andere aanpak. Tijdens deze webcast zullen wij de trends en relevante fiscale en juridische aspecten van SPAC-deals bespreken.

Agenda:

 1. Welcome and introduction
  Eduard Schurink
 2. The post Covid revival of SPACs
  Matt Reindl
 3. SPAC characteristics
  Matt Reindl
 4. De-SPAC merger aka Business Combination
  Legal -  Ronald Lantman
  Tax - Bart Weijers
 5. How to get SPAC ready
  Matt Reindl/Bart Weijers

Download de presentatie


Doelgroep

Wij richten ons op professionals die werkzaam zijn op fiscaal of aanverwant gebied, zoals CFO’s, Tax, Legal en HR-managers/directors, dga’s en operations verantwoordelijken.

Volg ons

Contact

Franny van der Klooster

Associate, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)62 358 69 12

Hide