Moderne Mobiliteit

De komende tien jaar zal het vermogen van organisaties om hun talent wereldwijd efficiënt te managen het verschil maken tussen succes en mislukking.

We worden geconfronteerd met een wereld waarin de beste en slimste talenten hun eigen agenda trekken en kansen benutten, waar ze zich ook bevinden en ongeacht wie hun die kansen biedt. Het is een wereld waarin de sterkste en meest duurzame 'leveranciers' van talent uit het Oosten - en niet uit het Westen - komen. De technologie heeft de manier waarop wij werken veranderd. Economische transformatie en demografische veranderingen hebben al impact gehad op de vraag en aanbod van talent. De opkomst van een nieuwe generatie van werknemers staat voor geheel nieuwe uitdagingen. Talentmanagement wordt een belangrijke strategische tool, die een grote verantwoordelijkheid op de schouders van HR legt.

Is uw HR klaar voor deze uitdaging?

Modern mobility - The next decade in a globally connected world

(Klik voor de volledige afbeelding)

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact us

Victor Frencken

Victor Frencken

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 39 86

Laat hier uw gegevens achter

Required fields are marked with an asterisk(*)

By submitting your email address, you acknowledge that you have read the Privacy Statement and that you consent to our processing data in accordance with the Privacy Statement (including international transfers). If you change your mind at any time about wishing to receive the information from us, you can send us an email message using the Contact Us page.

Contact

Bas van de Pas

Bas van de Pas

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 69 89

Hide