Frisse blik op talent

Transformatie: technologie, innovatie en talent

Bedrijven zoeken hoe ze kunnen voldoen aan de gecompliceerde verwachtingen van stakeholders en de samenleving. Zij hebben daarbij een nieuwe generatie ondernemende medewerkers nodig, die technologie kunnen gebruiken om te innoveren. 72% van de CEO's is bezorgd over de beschikbaarheid van deze essentiële vaardigheden. Veruit de de meeste CEO's (75%) vinden dat een geschoolde, hoogopgeleide en flexibele beroepsbevolking een prioriteit zou moeten zijn voor het bedrijfsleven in hun vestigingsland. CEO's vinden dit zo'n essentiële factor dat zij dit zien als een topprioriteit voor zowel de zakenwereld als de overheid. (Bron: 19de jaarlijkse Global CEO Survey).

De mensen in een organisatie transformeren naar een bekwaam, opgeleid, flexibel en wendbaar 'menselijk kapitaal' is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Worstelt u ook met deze uitdagingen?

Frisse blik op talent

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'results'}}
{{contentList.loadingText}}

Contact

Janet Visbeen

Janet Visbeen

Partner , PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 64 29

Laat hier uw gegevens achter

Required fields are marked with an asterisk(*)

Bij het verstrekken van uw e-mailadres erkent u de privacy statement gelezen te hebben, en gaat u akkoord met het verwerken van de data in overeenkomst met de privacy statement. (inclusief internationale gegevens uitwisseling). Mocht u op een bepaald moment van gedachten veranderen over het ontvangen van informatie van ons, dan kunt u ons dit laten weten via het contactformulier.

Contact

Bas van de Pas

Bas van de Pas

Partner, PwC Netherlands

Tel: +31 (0)88 792 69 89

Hide